Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Компанија Ђ FK Medenjaca
442 Tactiek teror
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 53
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
matig Verdedigen solide


7e minuut.
de Lucas met een sublieme pass. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić passt de bal met de wreef. Duzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzić draait met de bal, schiet en ... Kupcewicz bokst de bal weg.

9e minuut.
Klungelig pakt Miljević de bal. Avramović is nu in balbezit. Avramović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mijajlović de bal. Mijajlović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gierus speelt de bal door. Avramović rent richting de bal. Avramović passt de bal zonder na te denken. Jandrić geeft een lange en hoge pass. Mijajlović maakt een snoekduik en kopt de bal. Kupcewicz bokst de bal weg.

40e minuut.
Miljević geeft een lange en hoge pass. Grottman kan de bal niet met de borst controleren. Slavnić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bora is nu in balbezit. Bora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - FK Medenjaca 1:0

41e minuut.
Avramović is nu in balbezit. Gierus is nu in balbezit. Gierus geeft een hoge lob. Mijajlović is nu in balbezit. Mijajlović schiet op doel. Kupcewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Bora passt de bal zonder na te denken. Miljević is nu in balbezit. Miljević haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zelen de bal onder controle te krijgen. Slavnić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Компанија Ђ 52%, FK Medenjaca 48%.
Компанија Ђ - FK Medenjaca 1:0

46e minuut.
Kecskés komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mirosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Gierus rent richting de bal. Gierus passt de bal in één keer door. Duzić rent richting de bal. Duzić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Duzić rent richting de bal. Gierus speelt de bal door. Duzić rent richting de bal. Duzić schiet op doel. Kupcewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mijajlović is nu in balbezit. Mijajlović passt de bal in één keer door. Daar is Avramović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierus is nu in balbezit. Gierus draait met de bal, schiet en ... Kupcewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lemajić komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijajlović passt de bal in één keer door. Duzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijajlović schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Компанија Ђ - FK Medenjaca 1:1

55e minuut.
Zelen geeft een hoge lob. Mirosavljević heeft problemen om de bal te vangen. Gierus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierus geeft een hoge lob. Duzić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - FK Medenjaca 1:2

56e minuut.
Brčelić komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Gierus met een sublieme pass. Avramović is nu in balbezit. Avramović probeert naar een medespeler te passen. Brčelić rent richting de bal. Brčelić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Avramović heeft problemen om de bal te vangen. Avramović passt de bal met de wreef. Milošević rent richting de bal. Brčelić verovert de bal door een tackle van achteren. Brčelić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Avramović is nu in balbezit. Mirosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Jandrić geeft de bal voor. Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijajlović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Gorić komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dmitrović komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Batez verovert de bal door een tackle van achteren. Batez met een sublieme pass. Bora rent richting de bal. Bora haalt uit met een fantastische trap. Slavnić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Компанија Ђ - FK Medenjaca 2:2

70e minuut.
Mijajlović rent richting de bal. Mijajlović passt de bal in één keer door. Borković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brčelić verovert de bal door een tackle van achteren. Brčelić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Miljević onderschept slim de pass. Miljević passt de bal met de wreef. Bora rent richting de bal. Bora schiet op doel. Grottman probeert de bal aan de voet te houden. Slavnić bokst de bal weg.

75e minuut.
Bora is nu in balbezit. Grottman begaat een overtreding. Bora raakt geblesseerd tijdens het duel. Stričević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bora kopt de bal weg. Slavnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Milošević is nu in balbezit. Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijajlović speelt de bal door. Brčelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brčelić schiet op doel. Kupcewicz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dmitrović met een sublieme pass. Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milošević. Milošević krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Grottman is nu in balbezit. Grottman geeft de bal voor. Avramović kopt de bal weg. Mijajlović controleert de bal met de borst. Mijajlović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gorić speelt de bal door. Dmitrović rent richting de bal. Dmitrović probeert naar een medespeler te passen. Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijajlović draait met de bal, schiet en ... Kupcewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Компанија Ђ 54%, FK Medenjaca 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Компанија Ђ - FK Medenjaca 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Gorić speelt de bal door. Dmitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitrović met een sublieme pass. Mijajlović is nu in balbezit. Mijajlović schiet op doel. Kupcewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guzić speelt de bal door. Dmitrović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mijajlović rent richting de bal. Mijajlović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

101e minuut.
Kustudić kopt de bal weg. Daar is Gorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmitrović geeft een hoge lob. Mijajlović rent richting de bal. Mijajlović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

102e minuut.
Dmitrović speelt de bal door. Mijajlović rent richting de bal. Guzić rent richting de bal. Brčelić verovert de bal door een tackle van achteren. Brčelić schiet op doel. Kupcewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - FK Medenjaca 2:3

105e minuut.
Zelen geeft de bal voor. Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijajlović geeft een hoge lob. Brčelić is nu in balbezit. Brčelić schiet op doel. Kupcewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Компанија Ђ 73%, FK Medenjaca 27%.
Компанија Ђ - FK Medenjaca 2:3

106e minuut.
Dmitrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitrović geeft een lange en hoge pass. Milošević probeert de bal aan de voet te houden. Brčelić rent richting de bal. Brčelić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - FK Medenjaca 2:4

109e minuut.
Kustudić kopt de bal weg. Daar is Gorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milošević geeft een lange en hoge pass. Miljević is nu in balbezit. Miljević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

113e minuut.
Kecskés speelt de bal door. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević geeft een hoge lob. Miljević krijgt zijn hoofd ertegen. Slavnić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - FK Medenjaca 3:4

114e minuut.
Dmitrović speelt de bal door. Brčelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brčelić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Guzić de bal onder controle te krijgen. Kupcewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Mijajlović is nu in balbezit. Mijajlović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - FK Medenjaca 3:5

115e minuut.
Miljević heeft problemen om de bal te vangen. Brčelić begaat een overtreding. Miljević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milošević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bora heeft problemen om de bal te vangen. Bora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Компанија Ђ 42%, FK Medenjaca 58%.
Компанија Ђ - FK Medenjaca 3:5