Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:26
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: Medodrom
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 19005
Polarne Mede odi dedi
5У-3-2 Tactiek 3 na 3
57% Balbezit 43%
9% Spel op eigen helft 91%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 41.8
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Radaljac controleert de bal met de borst. Tasovac rent richting de bal. Tasovac passt de bal zonder na te denken. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 1:0

5e minuut.
Ruppert passt de bal met de wreef. Tasovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasovac passt de bal in één keer door. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 2:0

10e minuut.
Mihaljčić passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Georgijević neemt de hoekschop. Tasovac springt en kopt de bal. Mrkajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 3:0

11e minuut.
Tasovac verovert de bal door een tackle van achteren. Tasovac met een sublieme pass. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Balašević rent richting de bal. Balašević passt de bal met de wreef. Ruppert rent richting de bal. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Mrkajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 4:0

15e minuut.
Ruppert schiet op doel. Mrkajić probeert naar een medespeler te passen. Georgijević kopt de bal weg. Daar is Ruppert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruppert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Balašević met een snelle inworp. A`dara bereikt de bal nog maar net als eerste. A`dara passt de bal zonder na te denken. Ruppert heeft problemen om de bal te vangen. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Mrkajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 5:0

22e minuut.
A`dara passt de bal met de wreef. Balašević speelt de bal door. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert schiet op doel. Mrkajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 6:0

23e minuut.
Radaljac probeert naar een medespeler te passen. Radaljac heeft problemen om de bal te vangen. Radaljac speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Radaljac rent richting de bal. Antonijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonijević probeert naar een medespeler te passen. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Tasovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasovac passt de bal zonder na te denken. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert schiet op doel. Mrkajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 7:0

29e minuut.
Georgijević met een snelle inworp. A`dara controleert de bal met de borst. A`dara probeert naar een medespeler te passen. Tasovac rent richting de bal. Tasovac draait met de bal, schiet en ... Mrkajić bokst de bal weg. Szupin speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Balašević zal de hoekschop nemen. Tasovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasovac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Tasovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasovac speelt de bal door. Ruppert rent richting de bal. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Mrkajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 8:0

32e minuut.
Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijević met een sublieme pass. Tasovac is nu in balbezit. Tasovac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 9:0

38e minuut.
Ruppert is nu in balbezit. Radaljac speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Georgijević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tasovac krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tasovac rent richting de bal. Tasovac schiet op doel. Mrkajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tasovac geeft een hoge lob. Ruppert is nu in balbezit. Mihaljčić kopt de bal weg. Ruppert rent richting de bal. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Mrkajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Balašević is nu in balbezit. Balašević passt de bal in één keer door. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Mrkajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polarne Mede 10%, odi dedi 90%.
Polarne Mede - odi dedi 9:0

46e minuut.
Radaljac rent richting de bal. Radaljac geeft de bal voor. Tasovac kopt de bal weg. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 10:0

47e minuut.
Georgijević met de inworp. Ruppert probeert de bal met de borst te controleren. Ruppert passt de bal in één keer door. Tasovac heeft problemen om de bal te vangen. Tasovac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 11:0

51e minuut.
Mihaljčić is nu in balbezit. Mihaljčić geeft een lange en hoge pass. Batrović speelt de bal door. Tasovac rent richting de bal. Tasovac haalt uit met een fantastische trap. Mrkajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tasovac geeft de bal voor. Mrkajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruppert springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 12:0

58e minuut.
Ruppert rent richting de bal. Ruppert geeft een hoge lob. Tasovac rent richting de bal. Tasovac schiet op doel. Mrkajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Radaljac is nu in balbezit. Balašević onderschept slim de pass. Balašević speelt de bal door. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert draait met de bal, schiet en ... Mrkajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tasovac rent richting de bal. Tasovac geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Georgijević kopt de bal weg. Balašević is nu in balbezit. Balašević speelt de bal door. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mihaljčić passt de bal in één keer door. Georgijević rent richting de bal. Georgijević met een sublieme pass. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Mrkajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Aranzábal rent richting de bal. Georgijević probeert naar een medespeler te passen. Balašević probeert naar een medespeler te passen. Tasovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasovac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Georgijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihaljčić rent richting de bal. Ruppert onderschept slim de pass. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tasovac rent richting de bal. Tasovac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
A`dara is nu in balbezit. A`dara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ruppert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Mrkajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 13:0

74e minuut.
A`dara probeert de bal met de borst te controleren. A`dara met een sublieme pass. Tasovac rent richting de bal. Tasovac draait met de bal, schiet en ... Mrkajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 14:0

76e minuut.
Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranzábal passt de bal in één keer door. Georgijević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert schiet op doel. Mrkajić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
A`dara kopt de bal weg. Tasovac probeert naar een medespeler te passen. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 15:0

79e minuut.
A`dara probeert naar een medespeler te passen. Tasovac probeert naar een medespeler te passen. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 16:0

81e minuut.
Balašević speelt de bal door. Tasovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasovac passt de bal zonder na te denken. Ruppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruppert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 17:0

83e minuut.
Szupin geeft een hoge lob. Daar is Georgijević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgijević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tasovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasovac draait met de bal, schiet en ... Mrkajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
A`dara passt de bal in één keer door. Mihaljčić verovert de bal door een tackle van achteren. Ruppert rent richting de bal. Ruppert schiet op doel. Mrkajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - odi dedi 18:0

87e minuut.
Zuccatosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccatosta geeft de bal voor. Tasovac speelt de bal door. Ruppert rent richting de bal. Ruppert haalt uit met een fantastische trap. Mrkajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polarne Mede 8%, odi dedi 92%.
Polarne Mede - odi dedi 18:0