Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:26
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: Lagator Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 29415
Lagator F.C. Piston
3na3 Tactiek maradona
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 50.8
very good Schieten very good
adequate Passen excellent
good Verdedigen good


2e minuut.
Inworp. Stojačić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński draait met de bal, schiet en ... Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pigaditis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stojačić speelt de bal door. Krasiński rent richting de bal. Krasiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Daar is Dominikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pigaditis onderschept slim de pass. Pigaditis passt de bal in één keer door. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński schiet op doel. Marić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ankov onderschept slim de pass. Manav verovert de bal door een tackle van achteren. Manav met een sublieme pass. Krasiński rent richting de bal. Krasiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Bertoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoni passt de bal in één keer door. Daar is Manav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manav draait met de bal, schiet en ... Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - F.C. Piston 0:1

16e minuut.
Stojačić met een snelle inworp. Klungelig pakt Krasiński de bal. Krasiński passt de bal met de wreef. Manav rent richting de bal. Manav draait met de bal, schiet en ... Marić bokst de bal weg. Stojačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojačić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojačić rent richting de bal. Stojačić passt de bal in één keer door. Manav is nu in balbezit. Manav schiet op doel. Marić bokst de bal weg.

22e minuut.
Kolasa probeert de bal aan de voet te houden. Stojačić is nu in balbezit. Stojačić passt de bal in één keer door. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dominikowski kopt de bal weg. Daar is Milică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică onderschept slim de pass. Milică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dvorak geeft de bal voor. Stojačić probeert de bal met de borst te controleren. Stojačić probeert naar een medespeler te passen. Manav is nu in balbezit. Manav draait met de bal, schiet en ... Marić bokst de bal weg.

36e minuut.
Kolasa passt de bal zonder na te denken. Manav rent richting de bal. Ankov rent richting de bal. Manav onderschept slim de pass. Manav draait met de bal, schiet en ... Marić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Krasiński rent richting de bal. Ankov rent richting de bal. Krasiński onderschept slim de pass. Stojačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojačić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stojačić zal de hoekschop nemen. Manav krijgt zijn hoofd ertegen. Marić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kolasa heeft problemen om de bal te vangen. Kolasa probeert naar een medespeler te passen. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński schiet op doel. Marić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Stojačić passt de bal zonder na te denken. Pigaditis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigaditis speelt de bal door. Manav rent richting de bal. Manav haalt uit met een fantastische trap. Marić bokst de bal weg.

45e minuut.
Truta rent richting de bal. Truta geeft een hoge lob. Manav kan de bal niet met de borst controleren. Manav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - F.C. Piston 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagator 74%, F.C. Piston 26%.
Lagator - F.C. Piston 0:2

51e minuut.
Truta met een snelle inworp. Stojačić probeert naar een medespeler te passen. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - F.C. Piston 0:3

53e minuut.
Bertoni passt de bal zonder na te denken. Truta bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński rent richting de bal. Krasiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stojačić zal de hoekschop nemen. Manav is nu in balbezit. Manav schiet op doel. Marić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Ankov geeft een hoge lob. Truta bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojačić probeert naar een medespeler te passen. Manav rent richting de bal. Manav draait met de bal, schiet en ... Marić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Bertoni verovert de bal door een tackle van achteren. Stojačić rent richting de bal. Stojačić probeert naar een medespeler te passen. Krasiński rent richting de bal. Krasiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krasiński rent richting de bal. Krasiński schiet op doel. Marić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Stojačić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Truta rent richting de bal. Truta passt de bal zonder na te denken. Krasiński heeft problemen om de bal te vangen. Krasiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bertoni passt de bal in één keer door. Daar is Krasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojačić schiet op doel. Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - F.C. Piston 0:4

63e minuut.
Krasiński passt de bal zonder na te denken. Kutlašić onderschept slim de pass. Manav heeft problemen om de bal te vangen. Manav schiet op doel. Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - F.C. Piston 0:5

65e minuut.
Pigaditis met een sublieme pass. Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Manav passt de bal in één keer door. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ankov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Babalj de bal. Truta probeert naar een medespeler te passen. Pigaditis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigaditis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bertoni rent richting de bal. Bertoni probeert naar een medespeler te passen. Krasiński rent richting de bal. Krasiński draait met de bal, schiet en ... Marić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - F.C. Piston 0:6

75e minuut.
Daar is Stojačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojačić geeft een lange en hoge pass. Manav is nu in balbezit. Manav draait met de bal, schiet en ... Marić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bertoni is nu in balbezit. Bertoni probeert naar een medespeler te passen. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński haalt uit met een fantastische trap. Marić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - F.C. Piston 0:7

80e minuut.
Kolasa kopt de bal weg. Manav is nu in balbezit. Stojačić speelt de bal door. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński draait met de bal, schiet en ... Marić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - F.C. Piston 0:8

84e minuut.
Pigaditis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigaditis probeert naar een medespeler te passen. Krasiński rent richting de bal. Krasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagator - F.C. Piston 0:9

87e minuut.
Ankov is nu in balbezit. Stojačić onderschept slim de pass. Stojačić speelt de bal door. Manav is nu in balbezit. Manav haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagator 82%, F.C. Piston 18%.
Lagator - F.C. Piston 0:9