Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Mladost GAT F.K.PoSeTiOcI
433 Tactiek 4-2-1-3
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
25.4 gemiddelde waardering 54.5
poor Schieten outstanding
weak Passen very good
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Opsenica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvist geeft de bal voor. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap. Butuşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - F.K.PoSeTiOcI 0:1

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stendal met de inworp. Rangel rent richting de bal. Rangel draait met de bal, schiet en ... Višnjićki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stendal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel draait met de bal, schiet en ... Butuşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Buitenspel voor Čordarov. Goede buitenspelval van de verdediging. Yovov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Huot kopt de bal weg. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Marcinkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcinkowski geeft een lange en hoge pass. Huot is nu in balbezit. Huot schiet op doel. Butuşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Huot rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - F.K.PoSeTiOcI 0:2

15e minuut.
Mushev rent richting de bal. Mushev geeft een lange en hoge pass. Marcinkowski kopt de bal weg. Rangel rent richting de bal. Rangel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rangel is nu in balbezit. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Butuşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - F.K.PoSeTiOcI 0:3

17e minuut.
Huot is nu in balbezit. Višnjićki verovert de bal door een tackle van achteren. Višnjićki geeft een lange en hoge pass. Stendal rent richting de bal. Stendal draait met de bal, schiet en ... Butuşan bokst de bal weg.

25e minuut.
Mushev passt de bal in één keer door. Doczekalski speelt de bal door. Daar is Stendal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bašić verovert de bal door een tackle van achteren. Bašić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kvist rent richting de bal. Kvist geeft een hoge lob. Huot is nu in balbezit. Huot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - F.K.PoSeTiOcI 0:4

31e minuut.
Huot bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel rent richting de bal. Huot bereikt de bal nog maar net als eerste. Huot haalt uit met een fantastische trap. Butuşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - F.K.PoSeTiOcI 0:5

36e minuut.
Mushev rent richting de bal. Stendal rent richting de bal. Stendal geeft een lange en hoge pass. Daar is Rangel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Butuşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rangel rent richting de bal. Rangel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - F.K.PoSeTiOcI 0:6

39e minuut.
Opsenica is nu in balbezit. Kvist verovert de bal door een tackle van achteren. Kvist met een sublieme pass. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Dobor is nu in balbezit. Mushev verovert de bal door een tackle van achteren. Mushev geeft de bal voor. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mladost GAT 64%, F.K.PoSeTiOcI 36%.
FK Mladost GAT - F.K.PoSeTiOcI 0:6

48e minuut.
Opsenica geeft de bal voor. Inworp. Yovov met een snelle inworp. Kvist is nu in balbezit. Kvist draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Čordarov is nu in balbezit. Yovov onderschept slim de pass. Yovov geeft een hoge lob. Marcinkowski is nu in balbezit. Marcinkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - F.K.PoSeTiOcI 0:7

53e minuut.
Dmowski kopt de bal weg. Huot heeft problemen om de bal te vangen. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Huot is nu in balbezit. Huot haalt uit met een fantastische trap. Butuşan bokst de bal weg. Rangel rent richting de bal. Rangel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - F.K.PoSeTiOcI 0:8

55e minuut.
Dmowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marcinkowski kopt de bal weg. Katić heeft problemen om de bal te vangen. Rangel is nu in balbezit. Rangel draait met de bal, schiet en ... Butuşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marcinkowski is nu in balbezit. Marcinkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - F.K.PoSeTiOcI 0:9

57e minuut.
Rangel passt de bal met de wreef. Mushev probeert naar een medespeler te passen. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - F.K.PoSeTiOcI 0:10

60e minuut.
Stendal probeert naar een medespeler te passen. Mushev is nu in balbezit. Mushev geeft een hoge lob. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - F.K.PoSeTiOcI 0:11

64e minuut.
Stendal rent richting de bal. Stendal geeft een hoge lob. Marcinkowski is nu in balbezit. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - F.K.PoSeTiOcI 0:12

64e minuut.
Savović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Čordarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcinkowski is nu in balbezit. Marcinkowski geeft een hoge lob. Huot maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Stendal passt de bal met de wreef. Mushev is nu in balbezit. Mushev geeft de bal voor. Rangel is nu in balbezit. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Butuşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Bašić met een sublieme pass. Dmowski geeft een hoge lob. Rangel kopt de bal weg. Huot bereikt de bal nog maar net als eerste. Huot draait met de bal, schiet en ... Butuşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - F.K.PoSeTiOcI 0:13

76e minuut.
Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap. Butuşan speelt de bal door. Bašić kopt de bal weg. Rangel rent richting de bal. Rangel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Marcinkowski de bal. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - F.K.PoSeTiOcI 0:14

84e minuut.
Stendal passt de bal zonder na te denken. Mushev rent richting de bal. Mushev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marcinkowski de bal. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Yovov geeft de bal voor. Marcinkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Dobor de bal. Huot rent richting de bal. Huot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mushev onderschept slim de pass. Mushev passt de bal met de wreef. Rangel is nu in balbezit. Rangel schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Bašić de bal. Rangel rent richting de bal. Rangel schiet op doel. Butuşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - F.K.PoSeTiOcI 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mladost GAT 78%, F.K.PoSeTiOcI 22%.
FK Mladost GAT - F.K.PoSeTiOcI 0:15