Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:26
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: la la land
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12341
telep FC Alpina
**6v-2-2 Tactiek 4-4-2RAC
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
19.5 gemiddelde waardering 40.5
unsatisfactory Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Brajović kopt de bal weg. Klungelig pakt Balašević de bal. Bezbradica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezbradica draait met de bal, schiet en ... Gadžić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
telep - FC Alpina 0:1

19e minuut.
Bezbradica bereikt de bal nog maar net als eerste. Orahovac rent richting de bal. Orahovac passt de bal zonder na te denken. Andrejić is nu in balbezit. Andrejić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
telep - FC Alpina 0:2

21e minuut.
Pantelić geeft een hoge lob. Stošić rent richting de bal. Andrejić verovert de bal door een tackle van achteren. Andrejić haalt uit met een fantastische trap. Gadžić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telep - FC Alpina 0:3

23e minuut.
Luxemburgo probeert naar een medespeler te passen. Vukobrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Orahovac onderschept slim de pass. Orahovac haalt uit met een fantastische trap. Gadžić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telep - FC Alpina 0:4

24e minuut.
Petronijević probeert de bal met de borst te controleren. Gullit rent richting de bal. Petronijević onderschept slim de pass. Orahovac is nu in balbezit. Orahovac draait met de bal, schiet en ... Gadžić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orahovac rent richting de bal. Orahovac haalt uit met een fantastische trap. Gadžić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andrejić rent richting de bal. Andrejić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
telep - FC Alpina 0:5

26e minuut.
Ionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu passt de bal zonder na te denken. Stošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić verovert de bal door een tackle van achteren. Andrejić schiet op doel. Gadžić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Waleski de bal. Andrejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić haalt uit met een fantastische trap. Gadžić bokst de bal weg.

28e minuut.
Luxemburgo rent richting de bal. Andrejić onderschept slim de pass. Klungelig pakt Andrejić de bal. Andrejić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
telep - FC Alpina 0:6

33e minuut.
Balašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Balašević geeft een lange en hoge pass. Vesić kopt de bal weg. Klungelig pakt Andrejić de bal. Andrejić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pantelić met een sublieme pass. Andrejić is nu in balbezit. Waleski is nu in balbezit. Andrejić onderschept slim de pass. Andrejić draait met de bal, schiet en ... Gadžić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balašević verovert de bal door een tackle van achteren. Bezbradica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezbradica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Gadžić speelt de bal door. Petronijević kopt de bal weg. Andrejić is nu in balbezit. Andrejić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
telep - FC Alpina 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telep 78%, FC Alpina 22%.
telep - FC Alpina 0:7

48e minuut.
Klungelig pakt Balzarini de bal. Orahovac rent richting de bal. Orahovac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bezbradica de bal. Bezbradica haalt uit met een fantastische trap. Gadžić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andrejić rent richting de bal. Andrejić schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Ionescu rent richting de bal. Orahovac verovert de bal door een tackle van achteren. Orahovac speelt de bal door. Bezbradica rent richting de bal. Bezbradica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pantelić kopt de bal weg. Andrejić heeft problemen om de bal te vangen. Orahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić rent richting de bal. Andrejić schiet op doel. Gadžić bokst de bal weg.

60e minuut.
Joman geeft een hoge lob. Pantelić kopt de bal weg. Andrejić is nu in balbezit. Andrejić schiet op doel. Gadžić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Petronijević is nu in balbezit. Petronijević passt de bal zonder na te denken. Bezbradica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezbradica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
telep - FC Alpina 0:8

66e minuut.
Petronijević verovert de bal door een tackle van achteren. Petronijević geeft de bal voor. Andrejić is nu in balbezit. Orahovac is nu in balbezit. Orahovac draait met de bal, schiet en ... Gadžić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andrejić rent richting de bal. Andrejić schiet op doel. Gadžić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Orahovac geeft de bal voor. Gullit probeert de bal aan de voet te houden. Andrejić rent richting de bal. Andrejić schiet op doel. Gadžić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
telep - FC Alpina 0:9

72e minuut.
Andrejić passt de bal in één keer door. Orahovac is nu in balbezit. Orahovac passt de bal met de wreef. Pantelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Orahovac rent richting de bal. Orahovac passt de bal zonder na te denken. Gutierrez is nu in balbezit. Andrejić onderschept slim de pass. Andrejić schiet op doel. Gadžić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Pantelić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cerezo. Pantelić raakt geblesseerd tijdens het duel. Vesić met een snel genomen vrije trap. Bezbradica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezbradica haalt uit met een fantastische trap. Gadžić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telep - FC Alpina 0:10

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petronijević met de inworp. Orahovac rent richting de bal. Orahovac geeft een lange en hoge pass. Andrejić maakt een snoekduik en kopt de bal. Gadžić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telep 69%, FC Alpina 31%.
telep - FC Alpina 0:10