Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:26
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: tandrcak Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 46999
tandrcak Lepotani
f-1 Tactiek Brlja
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 47
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
31.3 gemiddelde waardering 52.5
weak Schieten brilliant
average Passen very good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Tišma passt de bal in één keer door. Hristojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristojević probeert naar een medespeler te passen. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Vićentijević controleert de bal met de borst. Vićentijević passt de bal zonder na te denken. Daar is Račić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - Lepotani 0:1

4e minuut.
Žarkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristojević onderschept slim de pass. Hristojević probeert naar een medespeler te passen. Nenezić is nu in balbezit. Nenezić schiet op doel. Paal! Mešter probeert wanhopig de bal te grijpen. Spasov is nu in balbezit. Spasov haalt uit met een fantastische trap. Mešter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hristojević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mešter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - Lepotani 0:2

7e minuut.
Stepanov heeft problemen om de bal te vangen. Nenezić met een sublieme pass. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov schiet op doel. Paal! Nenezić is nu in balbezit. Nenezić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - Lepotani 0:3

10e minuut.
Hristojević met een sublieme pass. Spasov geeft een hoge lob. Račić bereikt de bal nog maar net als eerste. Račić draait met de bal, schiet en ... Mešter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić geeft een hoge lob. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov haalt uit met een fantastische trap. Batrić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Račić is nu in balbezit. Batrić is nu in balbezit. Račić onderschept slim de pass. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov schiet op doel. Mešter bokst de bal weg. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nenezić rent richting de bal. Nenezić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - Lepotani 0:4

15e minuut.
Stepanov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vićentijević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Spasov de bal. Spasov geeft een hoge lob. Mešter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - Lepotani 0:5

15e minuut.
Međedović rent richting de bal. Međedović passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Žarkov de bal onder controle te krijgen. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Hristojević is nu in balbezit. Hristojević geeft de bal voor. Stepanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spasov rent richting de bal. Spasov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Vlastimirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vićentijević geeft een hoge lob. Vlastimirović probeert de bal aan de voet te houden. Nenezić rent richting de bal. Nenezić haalt uit met een fantastische trap. Mešter bokst de bal weg.

19e minuut.
Spasov rent richting de bal. Račić rent richting de bal. Račić geeft de bal voor. Spasov is nu in balbezit. Spasov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Vlastimirović is nu in balbezit. Račić onderschept slim de pass. Račić geeft de bal voor. Nenezić rent richting de bal. Nenezić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - Lepotani 0:6

23e minuut.
Kozić geeft een lange en hoge pass. Hristojević speelt de bal door. Nenezić rent richting de bal. Nenezić haalt uit met een fantastische trap. Mešter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - Lepotani 0:7

25e minuut.
Vićentijević kopt de bal weg. Račić speelt de bal door. Vićentijević rent richting de bal. Vićentijević geeft de bal voor. Nenezić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stepanov met een sublieme pass. Spasov kan de bal niet met de borst controleren. Spasov draait met de bal, schiet en ... Mešter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lešević de bal. Nenezić is nu in balbezit. Nenezić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - Lepotani 0:8

27e minuut.
Spasov speelt de bal door. Hristojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristojević speelt de bal door. Nenezić is nu in balbezit. Nenezić schiet op doel. Mešter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kitanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenezić rent richting de bal. Nenezić geeft een hoge lob. Mešter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Hristojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristojević geeft een hoge lob. Spasov probeert de bal aan de voet te houden. Nenezić is nu in balbezit. Nenezić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Tišma is nu in balbezit. Ćatić maakt een afschuwelijke overtreding. Tišma raakt geblesseerd tijdens het duel. Tišma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Račić controleert de bal met de borst. Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Račić onderschept slim de pass. Račić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Doeltrap. Mešter met een harde bal richting middenveld. Tišma kopt de bal weg. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tišma verovert de bal door een tackle van achteren. Hristojević met een sublieme pass. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov schiet op doel. Mešter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - Lepotani 0:9

33e minuut.
Međedović heeft problemen om de bal te vangen. Račić onderschept slim de pass. Vićentijević speelt de bal door. Spasov is nu in balbezit. Spasov haalt uit met een fantastische trap. Mešter bokst de bal weg. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić haalt uit met een fantastische trap. Mešter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - Lepotani 0:10

37e minuut.
Tešanović rent richting de bal. Račić verovert de bal door een tackle van achteren. Račić passt de bal in één keer door. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - Lepotani 0:11

41e minuut.
Polumenta verovert de bal door een tackle van achteren. Polumenta probeert naar een medespeler te passen. Vićentijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vićentijević geeft de bal voor. Nenezić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - Lepotani 0:12

44e minuut.
Spasov verovert de bal door een tackle van achteren. Spasov passt de bal in één keer door. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić draait met de bal, schiet en ... Mešter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Hristojević draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stepanov de bal onder controle te krijgen. Batrić kopt de bal weg. Nenezić is nu in balbezit. Nenezić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - Lepotani 0:13

45e minuut.
Stefanović komt het veld opgelopen. Ćulibrk komt het veld opgelopen. Milosavljević komt het veld opgelopen. Bekvalac komt het veld opgelopen. Dobrnjac komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandrcak 88%, Lepotani 12%.
tandrcak - Lepotani 0:13

48e minuut.
Vićentijević geeft een hoge lob. Nenezić is nu in balbezit. Dobrnjac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nenezić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nenezić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Spasov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Stepanov ... Strafschop! Spasov raakt geblesseerd tijdens het duel. Spasov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bekvalac werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - Lepotani 0:14

57e minuut.
Tišma passt de bal in één keer door. Hristojević is nu in balbezit. Hristojević passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nenezić de bal. Nenezić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tešanović rent richting de bal. Spasov verovert de bal door een tackle van achteren. Spasov draait met de bal, schiet en ... Bekvalac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - Lepotani 0:15

63e minuut.
Hristojević met een sublieme pass. Klungelig pakt Račić de bal. Račić speelt de bal door. Spasov is nu in balbezit. Spasov draait met de bal, schiet en ... Bekvalac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Vasilić verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilić geeft een hoge lob. Vićentijević rent richting de bal. Vićentijević geeft de bal voor. Nenezić maakt een snoekduik en kopt de bal. Bekvalac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Račić passt de bal met de wreef. Vićentijević rent richting de bal. Vićentijević passt de bal zonder na te denken. Spasov is nu in balbezit. Spasov schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kozić geeft de bal voor. Tišma geeft een lange en hoge pass. Nenezić is nu in balbezit. Nenezić haalt uit met een fantastische trap. Bekvalac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - Lepotani 0:16

77e minuut.
Tišma is nu in balbezit. Tišma geeft een lange en hoge pass. Dobrnjac heeft problemen om de bal te vangen. Nenezić is nu in balbezit. Nenezić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hristojević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nenezić de bal. Lešević is nu in balbezit. Nenezić verovert de bal door een tackle van achteren. Nenezić haalt uit met een fantastische trap. Bekvalac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Hristojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristojević passt de bal met de wreef. Stepanov is nu in balbezit. Spasov verovert de bal door een tackle van achteren. Spasov draait met de bal, schiet en ... Bekvalac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nenezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Vlastimirović geeft een lange en hoge pass. Ćulibrk is nu in balbezit. Hristojević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hristojević krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Polumenta geeft de bal voor. Hristojević kopt de bal weg. Daar is Stepanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenezić rent richting de bal. Nenezić schiet op doel. Bekvalac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandrcak 69%, Lepotani 31%.
tandrcak - Lepotani 0:16