Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hooligans CASHBOXUNITED
nova v1.0 Tactiek 532
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 47.9
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


25e minuut.
Ušković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ušković geeft een hoge lob. Pantić rent richting de bal. Pantić haalt uit met een fantastische trap. Vučelja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - CASHBOXUNITED 0:1

44e minuut.
Krstonošić verovert de bal door een tackle van achteren. Balk onderschept slim de pass. Balk geeft een lange en hoge pass. Pantić rent richting de bal. Pantić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hooligans 40%, CASHBOXUNITED 60%.
FC Hooligans - CASHBOXUNITED 0:1

46e minuut.
Krstonošić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ranđelović komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Gligorić probeert naar een medespeler te passen. Obrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenov probeert naar een medespeler te passen. Ranđelović is nu in balbezit. Ranđelović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gligorić rent richting de bal. Gligorić geeft een lange en hoge pass. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hooligans - CASHBOXUNITED 1:1

60e minuut.
Cintron geeft een hoge lob. Gavalovski kopt de bal weg. Dulanović heeft problemen om de bal te vangen. Pantić is nu in balbezit. Pantić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - CASHBOXUNITED 1:2

63e minuut.
Ruiz Jiménez met een sublieme pass. Anđelić controleert de bal met de borst. Predojević rent richting de bal. Ranđelović is nu in balbezit. Ranđelović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Lemić de bal. Dulanović onderschept slim de pass. Dulanović passt de bal met de wreef. Ilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jovanović kopt de bal weg. Bălţatu heeft problemen om de bal te vangen. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - CASHBOXUNITED 1:3

75e minuut.
Dozet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lemić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić haalt uit met een fantastische trap. Vučelja bokst de bal weg.

81e minuut.
Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelić is nu in balbezit. Predojević verovert de bal door een tackle van achteren. Predojević geeft de bal voor. Obrenov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Balk geeft de bal voor. Daar is Pantić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavalovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić onderschept slim de pass. Pantić haalt uit met een fantastische trap. Vučelja bokst de bal weg. Jovanović heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - CASHBOXUNITED 1:4

90e minuut.
Jovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovanović geeft een lange en hoge pass. Gavalovski probeert de bal met de borst te controleren. Pantić is nu in balbezit. Pantić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hooligans - CASHBOXUNITED 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hooligans 44%, CASHBOXUNITED 56%.
FC Hooligans - CASHBOXUNITED 1:5