Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:26
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: Soldier Field
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 27982
Pet prijatelja fap
523ggn2 Tactiek prva liga
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
55.5 gemiddelde waardering 57.6
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


6e minuut.
Daar is Velimirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu geeft een lange en hoge pass. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Urpani trapt de bal weg. Mileta kopt de bal weg. Kesva bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðaković verovert de bal door een tackle van achteren. Ðaković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Roginek probeert naar een medespeler te passen. Wojdała rent richting de bal. Kwasigroch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wojdała raakt geblesseerd tijdens het duel. Wojdała neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - fap 0:1

29e minuut.
Mileta passt de bal met de wreef. Ljubanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubanović met een sublieme pass. Gyárfás is nu in balbezit. Gyárfás haalt uit met een fantastische trap. Voin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pet prijatelja - fap 1:1

37e minuut.
Triver is nu in balbezit. Josifović bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. Urpani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dudić geeft een lange en hoge pass. Kruszczyński kopt de bal weg. Velimirović rent richting de bal. Gyárfás onderschept slim de pass. Gyárfás draait met de bal, schiet en ... Voin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pet prijatelja 44%, fap 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pet prijatelja - fap 1:1

51e minuut.
Urpani neemt vlug de vrije trap. Kruszczyński kopt de bal weg. Ganenco is nu in balbezit. Gyárfás verovert de bal door een tackle van achteren. Gyárfás draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Inworp. Richling komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Daar is Josifović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triver rent richting de bal. Ljubanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ljubanović krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klungelig pakt Velimirović de bal. Ljubanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velimirović raakt geblesseerd tijdens het duel. Zartov komt het veld opgelopen. Teniagin komt het veld opgelopen. Taiani komt het veld opgelopen. Cheşnoiu met een snel genomen vrije trap. Taiani is nu in balbezit. Taiani draait met de bal, schiet en ... Urpani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - fap 1:2

67e minuut.
Velimirović is nu in balbezit. Gyárfás onderschept slim de pass. Zartov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zartov krijgt een gele kaart. Gyárfás is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gyárfás kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pet prijatelja - fap 2:2

69e minuut.
Mileta is nu in balbezit. Triver met een sublieme pass. Roginek probeert naar een medespeler te passen. Teniagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teniagin draait met de bal, schiet en ... Urpani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Wojdała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Josifović bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała onderschept slim de pass. Wojdała schiet op doel. Urpani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - fap 2:3

81e minuut.
Roginek geeft een lange en hoge pass. Kwasigroch speelt de bal door. Świątek is nu in balbezit. Teniagin onderschept slim de pass. Teniagin haalt uit met een fantastische trap. Urpani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Taiani neemt de hoekschop. Daar is Teniagin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teniagin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - fap 2:4

83e minuut.
Ljubanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubanović geeft de bal voor. Gyárfás kopt de bal weg. Kruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kosynier is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teniagin. Kosynier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kosynier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zartov rent richting de bal. Zartov geeft de bal voor. Teniagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teniagin schiet op doel. Urpani bokst de bal weg. Teniagin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pet prijatelja - fap 2:5

86e minuut.
Triver passt de bal met de wreef. Roginek is nu in balbezit. Ljubanović verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubanović geeft een lange en hoge pass. Kruszczyński springt en kopt de bal. Richling verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pet prijatelja 42%, fap 58%.
Pet prijatelja - fap 2:5