Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kisach FK Ćelavi Bambus
352 K Tactiek 532--
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 47.4
adequate Schieten average
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Odolan is nu in balbezit. Hoàng Phúc verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Phúc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Janjušević de bal. Janjušević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogač rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Obrenović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Goodson maakt een snoekduik en kopt de bal. Rogač geeft een hoge lob. Goodson krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Obrenović rent richting de bal. Odolan is nu in balbezit. Janjušević onderschept slim de pass. Daar is Rogač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogač geeft de bal voor. Toso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goodson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - FK Ćelavi Bambus 0:1

16e minuut.
Rogač verovert de bal door een tackle van achteren. Rogač passt de bal in één keer door. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević draait met de bal, schiet en ... Toso probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Stojadinović rent richting de bal. Goodson onderschept slim de pass. Rogač met een sublieme pass. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Obrenović verovert de bal door een tackle van achteren. Obrenović passt de bal in één keer door. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - FK Ćelavi Bambus 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kisach 70%, FK Ćelavi Bambus 30%.
fc kisach - FK Ćelavi Bambus 0:2

48e minuut.
Prlainović passt de bal in één keer door. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović met een sublieme pass. Goodson is nu in balbezit. Goodson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović passt de bal met de wreef. Daar is Goodson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogač rent richting de bal. Rogač haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Calzarossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Goodson de bal. Goodson schiet op doel. Toso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - FK Ćelavi Bambus 0:3

82e minuut.
Vujević heeft problemen om de bal te vangen. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović passt de bal zonder na te denken. Goodson heeft problemen om de bal te vangen. Goodson schiet op doel. Toso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Golić onderschept slim de pass. Rogač onderschept slim de pass. Rogač speelt de bal door. Goodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodson schiet op doel. Toso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Goodson onderschept slim de pass. Goodson passt de bal zonder na te denken. Rogač speelt de bal door. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kisach 73%, FK Ćelavi Bambus 27%.
fc kisach - FK Ćelavi Bambus 0:3