Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bekanismo Bekans FK OP
Bekan1 Tactiek Nugg
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 61.4
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Avišanas onderschept slim de pass. Avišanas speelt de bal door. Daar is Çoban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çoban geeft een lange en hoge pass. Arpacıoğlu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Çoban geeft een lange en hoge pass. Małosolny kopt de bal weg. Daar is Sabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Avišanas passt de bal met de wreef. Castellón is nu in balbezit. Avišanas probeert naar een medespeler te passen. Geck rent richting de bal. Geck schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kalezić trapt de bal weg van het doel. Małosolny kopt de bal weg. Aligrudić rent richting de bal. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Giugia is nu in balbezit. Arpacıoğlu onderschept slim de pass. Sabov begaat een overtreding. Sabov krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Avišanas rent richting de bal. Çoban probeert naar een medespeler te passen. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aligrudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aligrudić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Abramović is nu in balbezit. Abramović met een sublieme pass. Małosolny probeert naar een medespeler te passen. Aligrudić is nu in balbezit. Aligrudić schiet op doel. Petković bokst de bal weg.

37e minuut.
Małosolny raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Loftus-Cheek komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Avišanas probeert naar een medespeler te passen. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabov. Sabov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

42e minuut.
Klungelig pakt Loftus-Cheek de bal. Loftus-Cheek probeert naar een medespeler te passen. Poladov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aligrudić verovert de bal door een tackle van achteren. Aligrudić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - FK OP 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 63%, FK OP 37%.
Bekanismo Bekans - FK OP 0:1

50e minuut.
Arpacıoğlu met een sublieme pass. Avišanas rent richting de bal. Avišanas passt de bal zonder na te denken. Aligrudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aligrudić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Petković trapt de bal weg. Avišanas kopt de bal weg. Arpacıoğlu is nu in balbezit. Arpacıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpacıoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aligrudić de bal. Aligrudić schiet op doel. Petković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - FK OP 0:2

57e minuut.
Maksić geeft een hoge lob. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Poladov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arpacıoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Avišanas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Petković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Petković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Avišanas passt de bal in één keer door. Loftus-Cheek rent richting de bal. Loftus-Cheek passt de bal in één keer door. Daar is Avišanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avišanas schiet op doel. Petković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arpacıoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Caloghiru de bal. Petković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Poladov passt de bal zonder na te denken. Castellón is nu in balbezit. Loftus-Cheek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loftus-Cheek krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Girasia kopt de bal weg. Nezirović rent richting de bal. Loftus-Cheek rent richting de bal. Castellón rent richting de bal. Castellón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalezić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Avišanas met een sublieme pass. Caloghiru verovert de bal door een tackle van achteren. Çoban probeert naar een medespeler te passen. Arpacıoğlu is nu in balbezit. Arpacıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Kasalica de bal. Kasalica speelt de bal door. Çoban met een sublieme pass. Arpacıoğlu rent richting de bal. Arpacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 61%, FK OP 39%.
Bekanismo Bekans - FK OP 0:2