Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:26
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: ALEXA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8871
ALEXA BrundoNS
zez 1 Tactiek 5-3-2 u
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 61.7
very good Schieten solid
excellent Passen formidable
very good Verdedigen good


2e minuut.
Bertmonas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dragović komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Sabljić passt de bal met de wreef. Bausou rent richting de bal. Bausou passt de bal zonder na te denken. Drescher rent richting de bal. Drescher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Runeklev passt de bal in één keer door. Słuszka rent richting de bal. Słuszka passt de bal in één keer door. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Karađorđević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bausou verovert de bal door een tackle van achteren. Bausou geeft een hoge lob. Dragović krijgt zijn hoofd ertegen. Minh Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - BrundoNS 0:1

37e minuut.
Drescher probeert de bal met de borst te controleren. Trosiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drescher. Drescher krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Runeklev met een sublieme pass. Daar is Słuszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bausou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bausou krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Moulazimis passt de bal met de wreef. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher verovert de bal door een tackle van achteren. Drescher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - BrundoNS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEXA 61%, BrundoNS 39%.
ALEXA - BrundoNS 0:2

49e minuut.
Bausou rent richting de bal. Bausou passt de bal met de wreef. Drescher is nu in balbezit. Drescher schiet op doel. Minh Hòa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Sabljić rent richting de bal. Sabljić geeft een lange en hoge pass. Soto Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović onderschept slim de pass. Dragović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEXA 49%, BrundoNS 51%.
ALEXA - BrundoNS 0:2