Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crvena Zvezda Rale ЦЗВ
433 napad Tactiek taktikica
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
32.1 gemiddelde waardering 50
zwak Schieten uitstekend
matig Passen goed
slecht Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Mather bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkić onderschept slim de pass. Giuntini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuntini haalt uit met een fantastische trap. Niziołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - ЦЗВ 0:1

10e minuut.
Gazzè geeft de bal voor. Klungelig pakt Mather de bal. Dinkić rent richting de bal. Dinkić haalt uit met een fantastische trap. Niziołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - ЦЗВ 0:2

13e minuut.
Uzarski verovert de bal door een tackle van achteren. Uzarski geeft een lange en hoge pass. Zirojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirojević geeft een lange en hoge pass. Dinkić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pacaembu verovert de bal door een tackle van achteren. Pacaembu passt de bal met de wreef. Giuntini rent richting de bal. Giuntini schiet op doel. Niziołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - ЦЗВ 0:3

19e minuut.
Dumur speelt de bal door. Zirojević rent richting de bal. Zirojević probeert naar een medespeler te passen. Jokanović is nu in balbezit. Jokanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Stančević is nu in balbezit. Bukvić speelt de bal door. Dinkić rent richting de bal. Dinkić draait met de bal, schiet en ... Niziołek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Dumur met een sublieme pass. Bukvić met een sublieme pass. Dinkić is nu in balbezit. Dinkić haalt uit met een fantastische trap. Niziołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - ЦЗВ 0:4

29e minuut.
Gulan verovert de bal door een tackle van achteren. Gulan met een sublieme pass. Giuntini is nu in balbezit. Giuntini haalt uit met een fantastische trap. Niziołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - ЦЗВ 0:5

34e minuut.
Abilheira rent richting de bal. Gulan verovert de bal door een tackle van achteren. Gulan geeft een lange en hoge pass. Giuntini rent richting de bal. Giuntini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gulan is nu in balbezit. Gulan geeft de bal voor. Giuntini kopt de bal weg. Dinkić rent richting de bal. Dinkić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - ЦЗВ 0:6

38e minuut.
Mather bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkić onderschept slim de pass. Dinkić passt de bal zonder na te denken. Jokanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gazzè met een sublieme pass. Bukvić met een sublieme pass. Jokanović heeft problemen om de bal te vangen. Jokanović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dinkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Rale 65%, ЦЗВ 35%.
Crvena Zvezda Rale - ЦЗВ 0:6

59e minuut.
Bajera rent richting de bal. Giuntini verovert de bal door een tackle van achteren. Giuntini passt de bal zonder na te denken. Bukvić rent richting de bal. Bukvić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Bukvić passt de bal in één keer door. Mather bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkić onderschept slim de pass. Dinkić haalt uit met een fantastische trap. Niziołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - ЦЗВ 0:7

63e minuut.
Dumur passt de bal met de wreef. Gulan rent richting de bal. Gulan passt de bal met de wreef. Giuntini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuntini schiet op doel. Niziołek bokst de bal weg. Dinkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gulan rent richting de bal. Gulan probeert naar een medespeler te passen. Giuntini rent richting de bal. Giuntini draait met de bal, schiet en ... Niziołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Stančević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stančević geeft een lange en hoge pass. Mather kopt de bal weg. Giuntini is nu in balbezit. Giuntini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - ЦЗВ 0:8

72e minuut.
Gulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulan geeft een lange en hoge pass. Giuntini kopt de bal weg. Dinkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Gulan geeft een hoge lob. Dinkić rent richting de bal. Dinkić geeft een lange en hoge pass. Giuntini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuntini haalt uit met een fantastische trap. Niziołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jokanović rent richting de bal. Jokanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - ЦЗВ 0:9

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Giuntini de bal onder controle te krijgen. Kasprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuntini rent richting de bal. Giuntini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - ЦЗВ 0:10

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bukvić met een snelle inworp. Dinkić is nu in balbezit. Giuntini is nu in balbezit. Giuntini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Gulan rent richting de bal. Gulan geeft de bal voor. Dinkić is nu in balbezit. Dinkić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Rale 70%, ЦЗВ 30%.
Crvena Zvezda Rale - ЦЗВ 0:10