Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Sremska Mitrovica FK Slavonija
Normal Tactiek slav.uslo.kr
44% Balbezit 56%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 72
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
22 gemiddelde waardering 61.1
zwak Schieten briljant
slecht Passen uitmuntend
slecht Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Andonović geeft de bal voor. Trivalić heeft problemen om de bal te vangen. Szrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda haalt uit met een fantastische trap. Bošnjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:1

4e minuut.
Genovese verovert de bal door een tackle van achteren. Genovese passt de bal met de wreef. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov geeft de bal voor. Genovese krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Žilić heeft problemen om de bal te vangen. Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz passt de bal in één keer door. Szrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bošnjak met een harde bal richting middenveld. Džubur bereikt de bal nog maar net als eerste. Džubur geeft de bal voor. Szrajda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:2

8e minuut.
Szrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda haalt uit met een fantastische trap. Kalanj heeft problemen om de bal te vangen. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:3

10e minuut.
Jelesijević rent richting de bal. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov geeft een lange en hoge pass. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese draait met de bal, schiet en ... Paal! Bošnjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:4

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Szrajda stond buitenspel. Bošnjak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Džubur met een snelle inworp. Wolwowicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szrajda rent richting de bal. Szrajda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:5

14e minuut.
Wolwowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wolwowicz probeert naar een medespeler te passen. Džubur bereikt de bal nog maar net als eerste. Džubur geeft de bal voor. Szrajda krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:6

16e minuut.
Szrajda is nu in balbezit. Wolwowicz probeert naar een medespeler te passen. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:7

16e minuut.
Kalanj met een sublieme pass. Inworp. Kirkov met een snelle inworp. Wolwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz geeft een hoge lob. Bošnjak bokst de bal weg. Genovese rent richting de bal. Genovese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:8

18e minuut.
Katulski geeft een lange en hoge pass. Genovese kopt de bal weg. Szrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:9

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Džubur met een snelle inworp. Daar is Wolwowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolwowicz geeft een hoge lob. Szrajda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Trivalić probeert de bal aan de voet te houden. Kirkov geeft een lange en hoge pass. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda heeft problemen om de bal te vangen. Szrajda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Wolwowicz probeert naar een medespeler te passen. Kirkov speelt de bal door. Genovese is nu in balbezit. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kirkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wolwowicz rent richting de bal. Wolwowicz geeft een lange en hoge pass. Genovese springt en kopt de bal. Bošnjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Trivalić de bal. Szrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Džubur is nu in balbezit. Džubur geeft een hoge lob. Genovese kopt de bal weg. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Wolwowicz geeft een hoge lob. Bošnjak speelt de bal door. Kirkov kopt de bal weg. Wolwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:10

31e minuut.
Szrajda met een sublieme pass. Genovese rent richting de bal. Genovese schiet op doel. Bošnjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Trivalić probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:11

32e minuut.
Kirkov is nu in balbezit. Kirkov speelt de bal door. Džubur rent richting de bal. Džubur geeft de bal voor. Szrajda krijgt zijn hoofd ertegen. Bošnjak bokst de bal weg. Trivalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda verovert de bal door een tackle van achteren. Szrajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:12

33e minuut.
Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz onderschept slim de pass. Wolwowicz probeert naar een medespeler te passen. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Daar is Žilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džubur is nu in balbezit. Džubur geeft een hoge lob. Genovese springt en kopt de bal. Bošnjak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

36e minuut.
Katulski rent richting de bal. Katulski passt de bal zonder na te denken. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov geeft een hoge lob. Genovese springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Bošnjak met een harde bal richting middenveld. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov geeft de bal voor. Genovese springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Džubur kopt de bal weg. Wolwowicz rent richting de bal. Wolwowicz speelt de bal door. Szrajda rent richting de bal. Szrajda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bošnjak trapt de bal weg. Džubur kopt de bal weg. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kirkov geeft een hoge lob. Trivalić kopt de bal weg. Kirkov geeft een hoge lob. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Wolwowicz speelt de bal door. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov passt de bal met de wreef. Genovese is nu in balbezit. Genovese haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trivalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda onderschept slim de pass. Szrajda schiet op doel. Bošnjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:13

45e minuut.
Wolwowicz is nu in balbezit. Szrajda is nu in balbezit. Wolwowicz speelt de bal door. Daar is Genovese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genovese haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Sremska Mitrovica 88%, FK Slavonija 12%.
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:13

46e minuut.
Genovese rent richting de bal. Genovese passt de bal in één keer door. Kirkov is nu in balbezit. Wolwowicz geeft een hoge lob. Szrajda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:14

47e minuut.
Vukas passt de bal zonder na te denken. Daar is Kovačević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genovese rent richting de bal. Genovese draait met de bal, schiet en ... Bošnjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:15

47e minuut.
Vukas rent richting de bal. Vukas speelt de bal door. Daar is Žilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genovese is nu in balbezit. Genovese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz passt de bal zonder na te denken. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese geeft de bal voor. Szrajda rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:16

52e minuut.
Musayev met de inworp. Klungelig pakt Wolwowicz de bal. Wolwowicz passt de bal in één keer door. Genovese rent richting de bal. Genovese schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Wolwowicz probeert naar een medespeler te passen. Trivalić heeft problemen om de bal te vangen. Szrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:17

56e minuut.
Katulski verovert de bal door een tackle van achteren. Katulski geeft een lange en hoge pass. Szrajda rent richting de bal. Szrajda schiet op doel. Bošnjak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:18

57e minuut.
Džubur bereikt de bal nog maar net als eerste. Džubur geeft een hoge lob. Szrajda kopt de bal weg. Wolwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Glomazić rent richting de bal. Wolwowicz rent richting de bal. Wolwowicz passt de bal met de wreef. Džubur geeft een lange en hoge pass. Genovese maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Džubur kopt de bal weg. Wolwowicz rent richting de bal. Wolwowicz met een sublieme pass. Szrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Katulski passt de bal zonder na te denken. Džubur probeert naar een medespeler te passen. Kirkov heeft problemen om de bal te vangen. Kirkov geeft de bal voor. Szrajda springt en kopt de bal. Bošnjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Genovese passt de bal in één keer door. Kirkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkov speelt de bal door. Szrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bošnjak met een harde bal richting middenveld. Džubur bereikt de bal nog maar net als eerste. Džubur passt de bal met de wreef. Genovese rent richting de bal. Genovese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Genovese de bal. Szrajda rent richting de bal. Genovese is nu in balbezit. Genovese draait met de bal, schiet en ... Bošnjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:19

66e minuut.
Szrajda rent richting de bal. Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Genovese de bal. Genovese draait met de bal, schiet en ... Bošnjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:20

68e minuut.
del Bosque geeft een hoge lob. Szrajda kopt de bal weg. Genovese rent richting de bal. Genovese draait met de bal, schiet en ... Bošnjak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:21

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Džubur met de inworp. Daar is Wolwowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolwowicz geeft een lange en hoge pass. Szrajda springt en kopt de bal. Bošnjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Genovese is nu in balbezit. Genovese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:22

70e minuut.
Szrajda onderschept slim de pass. Wolwowicz met een sublieme pass. Džubur met een sublieme pass. Genovese is nu in balbezit. Genovese schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Kirkov met de inworp. Wolwowicz probeert naar een medespeler te passen. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:23

72e minuut.
Džubur probeert naar een medespeler te passen. Genovese rent richting de bal. Genovese speelt de bal door. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:24

74e minuut.
Žilić kan de bal niet met de borst controleren. Wolwowicz speelt de bal door. Daar is Genovese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džubur geeft een hoge lob. Szrajda springt en kopt de bal. Bošnjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Džubur met een snelle inworp. Wolwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz geeft de bal voor. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda draait met de bal, schiet en ... Bošnjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szrajda rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kirkov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Genovese maakt een snoekduik en kopt de bal. Bošnjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:25

79e minuut.
Doeltrap. Bošnjak trapt de bal weg. Džubur kopt de bal weg. Genovese is nu in balbezit. Genovese draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Daar is Jelesijević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkov met een sublieme pass. Genovese rent richting de bal. Genovese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bošnjak speelt de bal door. Džubur kopt de bal weg. Wolwowicz speelt de bal door. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese draait met de bal, schiet en ... Bošnjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:26

82e minuut.
Jelesijević rent richting de bal. Szrajda verovert de bal door een tackle van achteren. Szrajda met een sublieme pass. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:27

84e minuut.
Džubur kopt de bal weg. Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Genovese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genovese haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kirkov kopt de bal weg. Wolwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz geeft een hoge lob. Szrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Džubur passt de bal met de wreef. Kirkov probeert naar een medespeler te passen. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda schiet op doel. Bošnjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:28

87e minuut.
Žilić passt de bal zonder na te denken. Kovačević is nu in balbezit. Genovese onderschept slim de pass. Genovese schiet op doel. Bošnjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Sremska Mitrovica 94%, FK Slavonija 6%.
Dunav Sremska Mitrovica - FK Slavonija 0:29