Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:27
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: kraljevi Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 18895
kraljevi Rudar Vrdnik
fruska gora 2 Tactiek krilo24
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
30.3 gemiddelde waardering 66.9
slecht Schieten wonderbaarlijk
hopeloos Passen uitmuntend
matig Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Lorsen is nu in balbezit. Erbaş is nu in balbezit. Lorsen verovert de bal door een tackle van achteren. Lorsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kraljevi - Rudar Vrdnik 0:1

5e minuut.
Cammarata is nu in balbezit. Cammarata heeft problemen om de bal te vangen. Cammarata met een sublieme pass. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brene rent richting de bal. Brene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kraljevi - Rudar Vrdnik 0:2

10e minuut.
Cammarata met een sublieme pass. Lorsen is nu in balbezit. Chełmicki rent richting de bal. Lorsen verovert de bal door een tackle van achteren. Lorsen geeft de bal voor. Dulanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brene maakt een snoekduik en kopt de bal. Dulanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Balcewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Waalkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobski onderschept slim de pass. Dobski speelt de bal door. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brene rent richting de bal. Brene draait met de bal, schiet en ... Dulanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kraljevi - Rudar Vrdnik 0:3

16e minuut.
Cerezo is nu in balbezit. Machnicki onderschept slim de pass. Machnicki geeft een hoge lob. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen draait met de bal, schiet en ... Dulanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Zielke passt de bal in één keer door. Dobski speelt de bal door. Cammarata rent richting de bal. Cammarata schiet op doel. Dulanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kraljevi - Rudar Vrdnik 0:4

23e minuut.
Dauwalder speelt de bal door. Dobski is nu in balbezit. Dobski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lorsen de bal. Lorsen draait met de bal, schiet en ... Dulanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erbaş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pirija komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cammarata zal de hoekschop nemen. Lorsen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bártfai met een sublieme pass. Lorsen is nu in balbezit. Chełmicki speelt de bal door. Daar is Lorsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorsen draait met de bal, schiet en ... Dulanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brene is nu in balbezit. Brene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kraljevi - Rudar Vrdnik 0:5

27e minuut.
Cammarata passt de bal met de wreef. Machnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnicki passt de bal in één keer door. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen draait met de bal, schiet en ... Dulanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brene is nu in balbezit. Brene schiet op doel. Dulanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Chełmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chełmicki geeft een lange en hoge pass. Dobski probeert naar een medespeler te passen. Brene rent richting de bal. Brene haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Dobski met een snelle inworp. Bártfai is nu in balbezit. Bártfai geeft de bal voor. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen schiet op doel. Dulanowski bokst de bal weg. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kraljevi - Rudar Vrdnik 0:6

33e minuut.
Inworp. Chełmicki met de inworp. Bártfai probeert naar een medespeler te passen. Lorsen rent richting de bal. Lorsen draait met de bal, schiet en ... Dulanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brene is nu in balbezit. Brene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kraljevi - Rudar Vrdnik 0:7

37e minuut.
Cammarata met een snelle inworp. Bártfai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártfai passt de bal zonder na te denken. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen draait met de bal, schiet en ... Dulanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Machnicki probeert naar een medespeler te passen. Cammarata rent richting de bal. Cammarata speelt de bal door. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen schiet op doel. Dulanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Miljanić probeert naar een medespeler te passen. Cammarata rent richting de bal. Daar is Cammarata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cammarata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Dulanowski trapt de bal weg van het doel. Chełmicki kopt de bal weg. Cammarata controleert de bal met de borst. Cammarata geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kraljevi 79%, Rudar Vrdnik 21%.
kraljevi - Rudar Vrdnik 0:7

46e minuut.
Dauwalder rent richting de bal. Bártfai verovert de bal door een tackle van achteren. Bártfai met een sublieme pass. Cammarata rent richting de bal. Cammarata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Dulanowski met een sublieme pass. Zielke is nu in balbezit. Zielke met een sublieme pass. Lorsen rent richting de bal. Lorsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cammarata met een sublieme pass. Daar is Lorsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorsen geeft een hoge lob. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene draait met de bal, schiet en ... Dulanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Cammarata kopt de bal weg. Lorsen is nu in balbezit. Chełmicki met een sublieme pass. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Cammarata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cammarata met een sublieme pass. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen schiet op doel. Dulanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kraljevi - Rudar Vrdnik 0:8

59e minuut.
Catagini speelt de bal door. Balcewicz controleert de bal met de borst. Waalkens rent richting de bal. Brene onderschept slim de pass. Brene schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Pirija onderschept slim de pass. Lorsen speelt de bal door. Cammarata is nu in balbezit. Cammarata haalt uit met een fantastische trap. Dulanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Machnicki geeft een lange en hoge pass. Cammarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammarata probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lorsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorsen schiet op doel. Dulanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Dobski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brene rent richting de bal. Brene draait met de bal, schiet en ... Dulanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kraljevi - Rudar Vrdnik 0:9

69e minuut.
Cammarata heeft problemen om de bal te vangen. Cammarata met een sublieme pass. Lorsen heeft problemen om de bal te vangen. Lorsen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Brene rent richting de bal. Brene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kraljevi - Rudar Vrdnik 0:10

70e minuut.
Zwierzak komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zielke geeft de bal voor. Bártfai speelt de bal door. Cammarata is nu in balbezit. Cammarata heeft problemen om de bal te vangen. Cammarata draait met de bal, schiet en ... Dulanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cammarata geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brene rent richting de bal. Brene schiet op doel. Balcewicz probeert de bal aan de voet te houden. Dulanowski bokst de bal weg.

73e minuut.
Miljanić verovert de bal door een tackle van achteren. Miljanić geeft een hoge lob. Pirija heeft problemen om de bal te vangen. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. Dulanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brene is nu in balbezit. Brene schiet op doel. Dulanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Balcewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzak speelt de bal door. Brene rent richting de bal. Brene schiet op doel. Dulanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kraljevi - Rudar Vrdnik 0:11

75e minuut.
Lorsen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cammarata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cammarata probeert naar een medespeler te passen. Lorsen rent richting de bal. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Dulanowski bokst de bal weg.

77e minuut.
Zwierzak geeft de bal voor. Brene kopt de bal weg. Lorsen rent richting de bal. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. Dulanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Waalkens kopt de bal weg. Zielke heeft problemen om de bal te vangen. Zielke passt de bal in één keer door. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Miljanić onderschept slim de pass. Miljanić speelt de bal door. Zwierzak met een sublieme pass. Cammarata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammarata haalt uit met een fantastische trap. Dulanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brene is nu in balbezit. Brene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kraljevi - Rudar Vrdnik 0:12

82e minuut.
Daar is Titirică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Titirică passt de bal met de wreef. Waalkens rent richting de bal. Brene rent richting de bal. Brene haalt uit met een fantastische trap. Dulanowski bokst de bal weg. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kraljevi - Rudar Vrdnik 0:13

84e minuut.
Daar is Pinter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brene de bal. Brene schiet op doel. Dulanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kraljevi - Rudar Vrdnik 0:14

86e minuut.
Titirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen verovert de bal door een tackle van achteren. Lorsen passt de bal met de wreef. Cammarata rent richting de bal. Cammarata schiet op doel. Dulanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Bártfai onderschept slim de pass. Bártfai probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Lorsen rent richting de bal. Lorsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Balcewicz geeft de bal voor. Wiercipięta is nu in balbezit. Wiercipięta geeft een hoge lob. Lorsen rent richting de bal. Lorsen draait met de bal, schiet en ... Dulanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brene rent richting de bal. Brene schiet op doel. De bal raakt de paal. Dulanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kraljevi - Rudar Vrdnik 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kraljevi 90%, Rudar Vrdnik 10%.
kraljevi - Rudar Vrdnik 0:15