Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Таћа Јунајтед ЗЕЛЕНГОРА 1945
4-3(2дм)-3 Tactiek САМБА 3
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
55.5 gemiddelde waardering 59.5
excellent Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Klungelig pakt Davila de bal. Palma rent richting de bal. Palma passt de bal zonder na te denken. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega probeert naar een medespeler te passen. Pavlov probeert naar een medespeler te passen. Davila rent richting de bal. Davila haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Pavlov kopt de bal weg. Palma rent richting de bal. Karleuša verovert de bal door een tackle van achteren. Karleuša passt de bal met de wreef. Radeta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Таћа Јунајтед - ЗЕЛЕНГОРА 1945 1:0

28e minuut.
Vučenović rent richting de bal. Palma verovert de bal door een tackle van achteren. Palma passt de bal zonder na te denken. Noronha rent richting de bal. Noronha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Stojanowski geeft een lange en hoge pass. Seta rent richting de bal. Seta geeft een lange en hoge pass. Radeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeta draait met de bal, schiet en ... Kikerpuu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Batalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Batalo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Таћа Јунајтед - ЗЕЛЕНГОРА 1945 2:0

33e minuut.
Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barbaru de bal onder controle te krijgen. Batalo rent richting de bal. Batalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vomvolakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Spann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Batalo neemt de hoekschop. Radeta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pavlov kopt de bal weg. Vega rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vega geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Davila springt en kopt de bal. Kazanecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Таћа Јунајтед 68%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 32%.
Таћа Јунајтед - ЗЕЛЕНГОРА 1945 2:0

57e minuut.
Stojanowski is nu in balbezit. Stojanowski geeft een lange en hoge pass. Karleuša kopt de bal weg. Seta is nu in balbezit. Seta geeft de bal voor. Kazanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Noronha is nu in balbezit. Noronha haalt uit met een fantastische trap. Kazanecki bokst de bal weg. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noronha is nu in balbezit. Noronha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Таћа Јунајтед - ЗЕЛЕНГОРА 1945 2:1

61e minuut.
Pavlov speelt de bal door. Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palma speelt de bal door. Davila rent richting de bal. Davila draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Denev geeft een hoge lob. Palma kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Davila de bal onder controle te krijgen. Noronha bereikt de bal nog maar net als eerste. Noronha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Palma is nu in balbezit. Gordea onderschept slim de pass. Gordea passt de bal zonder na te denken. Radeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Gordea is nu in balbezit. Gordea geeft de bal voor. Karleuša kopt de bal weg. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz schiet op doel. Kikerpuu bokst de bal weg. Batalo springt en kopt de bal. Paal! Kikerpuu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Noske de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Karleuša is nu in balbezit. Karleuša passt de bal met de wreef. Radeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeta haalt uit met een fantastische trap. Kikerpuu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Таћа Јунајтед - ЗЕЛЕНГОРА 1945 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Таћа Јунајтед 69%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 31%.
Таћа Јунајтед - ЗЕЛЕНГОРА 1945 3:1