Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jedinstvo Nova Pazova JUNUZI
Normal Tactiek rakija
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 61
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 65.5
poor Schieten brilliant
unsatisfactory Passen outstanding
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Suonperä speelt de bal door. Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić met een sublieme pass. Vilariño is nu in balbezit. Vilariño haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:1

3e minuut.
Vilariño kopt de bal weg. Daar is Stević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä schiet op doel. Mirčetić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:2

4e minuut.
Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić geeft een hoge lob. Vilariño springt en kopt de bal. Klungelig pakt Bogosavljević de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:3

5e minuut.
Tracz is nu in balbezit. Tracz met een sublieme pass. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić geeft de bal voor. Suonperä springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:4

6e minuut.
Suonperä controleert de bal met de borst. Vilariño rent richting de bal. Vilariño passt de bal in één keer door. Suonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Suonperä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:5

7e minuut.
Aligrudić met een sublieme pass. Klungelig pakt Selena de bal. Suonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Suonperä draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:6

9e minuut.
Arsin trapt de bal weg van het doel. Tracz kopt de bal weg. Goryl met een sublieme pass. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:7

11e minuut.
Batez geeft een hoge lob. Suonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:8

15e minuut.
Goryl geeft een lange en hoge pass. Arsin rent richting de bal. Suonperä verovert de bal door een tackle van achteren. Suonperä draait met de bal, schiet en ... Mirčetić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:9

16e minuut.
Suonperä verovert de bal door een tackle van achteren. Suonperä passt de bal in één keer door. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić geeft een lange en hoge pass. Vilariño springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:10

19e minuut.
Banjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracz onderschept slim de pass. Tracz passt de bal in één keer door. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:11

20e minuut.
Arsin geeft een lange en hoge pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Suonperä neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vlaović probeert de bal aan de voet te houden. Vlaović geeft een lange en hoge pass. Suonperä springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Banjević de bal. Tracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracz passt de bal zonder na te denken. Suonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Suonperä draait met de bal, schiet en ... Mirčetić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä draait met de bal, schiet en ... Mirčetić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:12

24e minuut.
Doeltrap. Arsin met een harde bal richting middenveld. Jeftić geeft de bal voor. Vilariño rent richting de bal. Vilariño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:13

26e minuut.
Nikšić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suonperä probeert naar een medespeler te passen. Vilariño is nu in balbezit. Vilariño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:14

26e minuut.
Selena met een sublieme pass. Aligrudić rent richting de bal. Suonperä verovert de bal door een tackle van achteren. Vilariño rent richting de bal. Vilariño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:15

28e minuut.
Suonperä onderschept slim de pass. Suonperä speelt de bal door. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić geeft een hoge lob. Vilariño krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vilariño rent richting de bal. Suonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Suonperä draait met de bal, schiet en ... Mirčetić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Arsin verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:16

32e minuut.
Mirčetić probeert naar een medespeler te passen. Tracz met een sublieme pass. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä draait met de bal, schiet en ... Mirčetić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:17

33e minuut.
Aligrudić rent richting de bal. Suonperä verovert de bal door een tackle van achteren. Suonperä passt de bal in één keer door. Kolarić is nu in balbezit. Kolarić geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirčetić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vilariño rent richting de bal. Vilariño haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Vlaović met een sublieme pass. Vilariño rent richting de bal. Vilariño passt de bal in één keer door. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:18

39e minuut.
Vilariño rent richting de bal. Vilariño schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bogosavljević de bal onder controle te krijgen. Suonperä springt en kopt de bal. Mirčetić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

41e minuut.
Vilariño schiet op doel. Mirčetić speelt de bal door. Tracz kopt de bal weg. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracz passt de bal met de wreef. Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arsin de bal. Mirčetić bokst de bal weg. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä schiet op doel. Paal!

45e minuut.
Suonperä kopt de bal weg. Vilariño rent richting de bal. Bogosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño onderschept slim de pass. Vilariño schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedinstvo Nova Pazova 87%, JUNUZI 13%.
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:19

48e minuut.
Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogosavljević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vilariño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vilariño neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mirčetić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:20

49e minuut.
Goryl passt de bal met de wreef. Batez geeft een hoge lob. Suonperä kopt de bal weg. Vilariño is nu in balbezit. Vilariño schiet op doel. Mirčetić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Goryl is nu in balbezit. Goryl geeft een hoge lob. Suonperä heeft problemen om de bal te vangen. Suonperä schiet op doel. Mirčetić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:21

53e minuut.
Vilariño kopt de bal weg. Suonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Suonperä schiet op doel. Stević heeft problemen om de bal te vangen. Tracz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Suonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Suonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Suonperä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:22

55e minuut.
Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño passt de bal met de wreef. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:23

56e minuut.
Mirčetić trapt de bal weg van het doel. Tracz is nu in balbezit. Tracz passt de bal in één keer door. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño draait met de bal, schiet en ... Mirčetić bokst de bal weg. Mirčetić met een sublieme pass. Tracz kopt de bal weg. Suonperä rent richting de bal. Suonperä schiet op doel. Mirčetić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:24

60e minuut.
Tracz kopt de bal weg. Kolarić rent richting de bal. Klungelig pakt Kolarić de bal. Kolarić geeft de bal voor. Vilariño krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Jeftić rent richting de bal. Jeftić geeft een lange en hoge pass. Vilariño kopt de bal weg. Suonperä is nu in balbezit. Suonperä schiet op doel. Mirčetić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:25

63e minuut.
Goryl met de inworp. Tracz speelt de bal door. Vilariño is nu in balbezit. Vilariño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:26

64e minuut.
Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić geeft een hoge lob. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:27

66e minuut.
Suonperä is nu in balbezit. Suonperä geeft de bal voor. Bogosavljević probeert de bal met de borst te controleren. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:28

67e minuut.
Kolarić rent richting de bal. Kolarić geeft een lange en hoge pass. Vilariño probeert de bal met de borst te controleren. Vilariño draait met de bal, schiet en ... Mirčetić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:29

68e minuut.
Suonperä speelt de bal door. Vilariño rent richting de bal. Vilariño passt de bal in één keer door. Suonperä rent richting de bal. Suonperä draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:30

71e minuut.
Tracz speelt de bal door. Vilariño rent richting de bal. Vilariño passt de bal met de wreef. Suonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Suonperä draait met de bal, schiet en ... Mirčetić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:31

73e minuut.
Aligrudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl onderschept slim de pass. Goryl probeert naar een medespeler te passen. Vilariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilariño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:32

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nikšić met een snelle inworp. Tracz speelt de bal door. Suonperä controleert de bal met de borst. Suonperä schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Vilariño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilariño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:33

76e minuut.
Inworp. Kolarić met een snelle inworp. Tracz geeft een lange en hoge pass. Vilariño rent richting de bal. Vilariño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:34

77e minuut.
Kolarić met een snelle inworp. Tracz geeft een hoge lob. Vilariño krijgt zijn hoofd ertegen. Suonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Suonperä haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:35

79e minuut.
Tracz speelt de bal door. Goryl rent richting de bal. Goryl geeft een lange en hoge pass. Suonperä rent richting de bal. Suonperä geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nikšić met een snelle inworp. Jeftić is nu in balbezit. Jeftić geeft de bal voor. Vilariño controleert de bal met de borst. Vilariño geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl passt de bal zonder na te denken. Vilariño is nu in balbezit. Vilariño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:36

83e minuut.
Bogosavljević kopt de bal weg. Borisavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisavljević geeft een hoge lob. Goryl is nu in balbezit. Goryl geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Suonperä passt de bal met de wreef. Tracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracz geeft de bal voor. Suonperä krijgt zijn hoofd ertegen. Mirčetić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:37

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedinstvo Nova Pazova 87%, JUNUZI 13%.
Jedinstvo Nova Pazova - JUNUZI 0:37