Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gradski park Atletico de BK
non Tactiek 532RW
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 48
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
37.9 gemiddelde waardering 60.7
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen formidabel
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Princip neemt vlug de vrije trap. Bogdanović kopt de bal weg. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Atletico de BK 0:1

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čolović met de inworp. Staręga is nu in balbezit. Staręga geeft een lange en hoge pass. Bogdanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mladenović kopt de bal weg. Staręga met een sublieme pass. Martinovici met een sublieme pass. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan schiet op doel. Berić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pušonja de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bogdanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rozan de bal. Rozan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rozan is nu in balbezit. Rozan draait met de bal, schiet en ... Berić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Bogdanović heeft problemen om de bal te vangen. Rozan rent richting de bal. Baljak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baljak krijgt een gele kaart. Rozan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bogdanović neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Atletico de BK 0:2

16e minuut.
Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici speelt de bal door. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan haalt uit met een fantastische trap. Berić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Atletico de BK 0:3

20e minuut.
Staręga passt de bal zonder na te denken. Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici passt de bal met de wreef. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Baljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga onderschept slim de pass. Staręga speelt de bal door. Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici geeft een lange en hoge pass. Berić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bogdanović is nu in balbezit. Bogdanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Atletico de BK 0:4

27e minuut.
Mladenović probeert naar een medespeler te passen. Martinovici rent richting de bal. Martinovici geeft een hoge lob. Rozan is nu in balbezit. Rozan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Atletico de BK 0:5

29e minuut.
Bogdanović heeft problemen om de bal te vangen. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifunović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rozan raakt geblesseerd tijdens het duel. Bogdanović kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Berić bokst de bal weg.

31e minuut.
Pušonja geeft een lange en hoge pass. Nedić kopt de bal weg. Rozan rent richting de bal. Rozan haalt uit met een fantastische trap. Trifunović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ćetković speelt de bal door. Klungelig pakt Joveljić de bal. Staręga probeert naar een medespeler te passen. Bogdanović rent richting de bal. Bogdanović schiet op doel. Berić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Staręga passt de bal zonder na te denken. Martinovici is nu in balbezit. Met opzet legt Todorović zijn tegenspeler op de grond. Todorović krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ćetković passt de bal in één keer door. Mladenović geeft een lange en hoge pass. Bogdanović kopt de bal weg. Rozan rent richting de bal. Rozan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Atletico de BK 0:6

39e minuut.
Šubarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Branežac onderschept slim de pass. Branežac speelt de bal door. Daar is Rozan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozan haalt uit met een fantastische trap. Berić bokst de bal weg. Daar is Pušonja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mladenović zal de hoekschop nemen. Bogdanović springt en kopt de bal. Berić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Todorović verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Martinovici zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rozan geeft een hoge lob. Berić met een sublieme pass. Mladenović met een sublieme pass. Rozan is nu in balbezit. Rozan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Šubarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladenović verovert de bal door een tackle van achteren. Mladenović geeft een lange en hoge pass. Rozan rent richting de bal. Rozan draait met de bal, schiet en ... Berić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Atletico de BK 0:7

45e minuut.
Romay komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 80%, Atletico de BK 20%.
gradski park - Atletico de BK 0:7

47e minuut.
Bogdanović kopt de bal weg. Klungelig pakt Rozan de bal. Staręga rent richting de bal. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Staręga onderschept slim de pass. Staręga probeert naar een medespeler te passen. Čolović probeert naar een medespeler te passen. Rozan heeft problemen om de bal te vangen. Rozan draait met de bal, schiet en ... Romay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Pušonja geeft een lange en hoge pass. Staręga kopt de bal weg. Rozan is nu in balbezit. Rozan draait met de bal, schiet en ... Romay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Atletico de BK 0:8

56e minuut.
Branežac met een sublieme pass. Bogdanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladenović probeert naar een medespeler te passen. Rozan rent richting de bal. Rozan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Atletico de BK 0:9

61e minuut.
Rozan kopt de bal weg. Klungelig pakt Bogdanović de bal. Bogdanović passt de bal in één keer door. Rozan probeert de bal met de borst te controleren. Rozan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Stjepanović geeft de bal voor. Klungelig pakt Baljak de bal. Rozan is nu in balbezit. Rozan schiet op doel. Romay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Atletico de BK 0:10

64e minuut.
Todorović geeft een hoge lob. Martinovici kopt de bal weg. Staręga speelt de bal door. Bogdanović is nu in balbezit. Bogdanović draait met de bal, schiet en ... Romay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rozan rent richting de bal. Rozan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Atletico de BK 0:11

65e minuut.
Martinovici rent richting de bal. Martinovici geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pušonja de bal. Bogdanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Trifunović neemt vlug de vrije trap. Branežac geeft een lange en hoge pass. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Šubarić heeft problemen om de bal te vangen. Mladenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mladenović passt de bal zonder na te denken. Rozan rent richting de bal. Rozan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mladenović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Todorović kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Staręga probeert naar een medespeler te passen. Martinovici is nu in balbezit. Martinovici geeft de bal voor. Rozan is nu in balbezit. Rozan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Pušonja is nu in balbezit. Pušonja geeft de bal voor. Mladenović geeft een hoge lob. Rozan maakt een snoekduik en kopt de bal. Romay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Mladenović geeft een hoge lob. Rozan rent richting de bal. Rozan geeft een hoge lob. Bogdanović is nu in balbezit. Bogdanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mladenović onderschept slim de pass. Daar is Mladenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mladenović met een sublieme pass. Bogdanović is nu in balbezit. Bogdanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Martinovici geeft een lange en hoge pass. Bogdanović kopt de bal weg. Rozan is nu in balbezit. Rozan haalt uit met een fantastische trap. Romay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Atletico de BK 0:12

80e minuut.
Staręga rent richting de bal. Staręga passt de bal zonder na te denken. Rozan rent richting de bal. Rozan draait met de bal, schiet en ... Romay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Branežac verovert de bal door een tackle van achteren. Branežac geeft een lange en hoge pass. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozan draait met de bal, schiet en ... Romay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Atletico de BK 0:13

83e minuut.
Lešević passt de bal met de wreef. Šubarić is nu in balbezit. Šubarić met een sublieme pass. Bogdanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bogdanović is nu in balbezit. Bogdanović draait met de bal, schiet en ... Romay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Romay met een sublieme pass. Daar is Šubarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baljak is nu in balbezit. Rozan rent richting de bal. Rozan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Čolović met de inworp. Staręga met een sublieme pass. Rozan is nu in balbezit. Rozan draait met de bal, schiet en ... Romay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - Atletico de BK 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 75%, Atletico de BK 25%.
gradski park - Atletico de BK 0:14