Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Radnicki Nis Sparta LE
best Tactiek druga liga
53% Balbezit 47%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 58.1
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Vilaseca is nu in balbezit. Vilaseca passt de bal in één keer door. Xiongshi probeert naar een medespeler te passen. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Adžić passt de bal zonder na te denken. Macari is nu in balbezit. Macari geeft een lange en hoge pass. Okoš probeert de bal met de borst te controleren. Okoš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Sparta LE 0:1

5e minuut.
Milstein probeert naar een medespeler te passen. Chruścicki geeft de bal voor. Daar is Skorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoš rent richting de bal. Okoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Sparta LE 0:2

7e minuut.
Inworp. Rajamaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milstein heeft problemen om de bal te vangen. Milstein geeft de bal voor. Okoš springt en kopt de bal. Sirait probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Beclea is nu in balbezit. Beclea geeft een lange en hoge pass. Okoš rent richting de bal. Okoš haalt uit met een fantastische trap. Sirait maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Sparta LE 0:3

16e minuut.
Macari geeft een hoge lob. Okoš rent richting de bal. Okoš draait met de bal, schiet en ... Sirait werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Skorić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Sparta LE 0:4

20e minuut.
Macari passt de bal zonder na te denken. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okoš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okoš neemt de penalty, wat een uithaal! Sirait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Macari geeft een hoge lob. Okoš rent richting de bal. Okoš passt de bal zonder na te denken. Chruścicki rent richting de bal. Chruścicki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereniowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dereniowski speelt de bal door. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš schiet op doel. Sirait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Deffke onderschept slim de pass. Deffke geeft een hoge lob. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš schiet op doel. Sirait maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Sparta LE 0:5

27e minuut.
Milstein probeert naar een medespeler te passen. Skorić heeft problemen om de bal te vangen. Okoš is nu in balbezit. Okoš draait met de bal, schiet en ... Sirait werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Sparta LE 0:6

30e minuut.
Jaggy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beclea met een snelle inworp. Macari bereikt de bal nog maar net als eerste. Macari geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Skorić verovert de bal door een tackle van achteren. Skorić geeft de bal voor. Beclea kopt de bal weg. Milstein geeft een hoge lob. Okoš maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Bečejac de bal. Okoš is nu in balbezit. Okoš heeft problemen om de bal te vangen. Okoš haalt uit met een fantastische trap. Sirait probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Sparta LE 0:7

43e minuut.
Milstein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xiongshi is nu in balbezit. Chruścicki onderschept slim de pass. Chruścicki geeft een hoge lob. Daar is Okoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Radnicki Nis 79%, Sparta LE 21%.
FK Radnicki Nis - Sparta LE 0:7

53e minuut.
Xiongshi met de inworp. Chojniak met een sublieme pass. Skorić is nu in balbezit. Okoš verovert de bal door een tackle van achteren. Okoš draait met de bal, schiet en ... Sirait bokst de bal weg. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš haalt uit met een fantastische trap. Sirait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beclea met een snelle inworp. Macari geeft de bal voor. Okoš krijgt zijn hoofd ertegen. Sirait maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Sparta LE 0:8

56e minuut.
Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš passt de bal met de wreef. Milstein met een sublieme pass. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš haalt uit met een fantastische trap. Sirait kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Sparta LE 0:9

58e minuut.
Dereniowski is nu in balbezit. Macari bereikt de bal nog maar net als eerste. Macari passt de bal in één keer door. Okoš rent richting de bal. Okoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Sparta LE 0:10

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Kędra de bal onder controle te krijgen. Skorić is nu in balbezit. Okoš verovert de bal door een tackle van achteren. Okoš haalt uit met een fantastische trap. Sirait maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Sparta LE 0:11

86e minuut.
Macari rent richting de bal. Macari met een sublieme pass. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Okoš de bal. Okoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki geeft een hoge lob. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš draait met de bal, schiet en ... Sirait werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Radnicki Nis - Sparta LE 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Radnicki Nis 67%, Sparta LE 33%.
FK Radnicki Nis - Sparta LE 0:12