Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Gornji Asambair Orionci
proba Tactiek payaan433w
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
22.1 gemiddelde waardering 48.5
poor Schieten adequate
poor Passen excellent
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Virani is nu in balbezit. Višekruna verovert de bal door een tackle van achteren. Višekruna passt de bal in één keer door. Zelenski is nu in balbezit. Zelenski haalt uit met een fantastische trap. Prusak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Gornji Asambair - Orionci 0:1

5e minuut.
Višekruna rent richting de bal. Višekruna passt de bal in één keer door. Zelenski rent richting de bal. Zelenski haalt uit met een fantastische trap. Prusak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Pacchi passt de bal met de wreef. Višekruna is nu in balbezit. Višekruna passt de bal zonder na te denken. Pavić rent richting de bal. Pavić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Gornji Asambair - Orionci 0:2

18e minuut.
Klungelig pakt Isaković de bal. Ćorović onderschept slim de pass. Ćorović geeft een lange en hoge pass. Zelenski heeft problemen om de bal te vangen. Zelenski draait met de bal, schiet en ... Prusak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pavić is nu in balbezit. Pavić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Gornji Asambair - Orionci 0:3

21e minuut.
Mirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirić geeft een hoge lob. Ferrer heeft problemen om de bal te vangen. Zelenski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelenski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ćorović kopt de bal weg. Višekruna is nu in balbezit. Višekruna geeft een lange en hoge pass. Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavić draait met de bal, schiet en ... Prusak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Gornji Asambair - Orionci 0:4

27e minuut.
Ćorović is nu in balbezit. Ćorović probeert naar een medespeler te passen. Pavić rent richting de bal. Pavić haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Višekruna is nu in balbezit. Višekruna geeft de bal voor. Daar is Ferrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Gornji Asambair - Orionci 0:5

33e minuut.
Ćorović met de inworp. Višekruna geeft een hoge lob. Daar is Şandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavić rent richting de bal. Pavić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Višekruna geeft een hoge lob. Zelenski is nu in balbezit. Kirin onderschept slim de pass. Pavić is nu in balbezit. Pavić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mirić speelt de bal door. Ćorović met een sublieme pass. Višekruna is nu in balbezit. Višekruna draait met de bal, schiet en ... Prusak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Gornji Asambair 80%, Orionci 20%.
FK Gornji Asambair - Orionci 0:5

67e minuut.
Zelenski haalt uit met een fantastische trap. Ferrer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rubirosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pavić krijgt zijn hoofd ertegen. Prusak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Rubirosa met een sublieme pass. Višekruna heeft problemen om de bal te vangen. Višekruna speelt de bal door. Pavić heeft problemen om de bal te vangen. Pavić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Zelenski heeft problemen om de bal te vangen. Ioniţă rent richting de bal. Zelenski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zelenski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Gornji Asambair 76%, Orionci 24%.
FK Gornji Asambair - Orionci 0:5