Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provalija FC Blue Angels
5-1-3-1 Tactiek 5-3-2 Krilo L
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
42.6 gemiddelde waardering 69.5
adequate Schieten outstanding
average Passen outstanding
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Bjetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojka onderschept slim de pass. Szojka geeft een hoge lob. Subbarayan heeft problemen om de bal te vangen. Subbarayan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Inworp. Szojka met de inworp. Guidolin probeert naar een medespeler te passen. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Subbarayan schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Buclea rent richting de bal. Buclea geeft een lange en hoge pass. Daar is Zlatković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paranghel rent richting de bal. Paranghel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szojka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paranghel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - FC Blue Angels 0:1

21e minuut.
Szojka probeert naar een medespeler te passen. Bulacia bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidolin speelt de bal door. Paranghel heeft problemen om de bal te vangen. Paranghel schiet op doel. Marković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Subbarayan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marković probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Andonović de bal. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel schiet op doel. Marković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Subbarayan heeft problemen om de bal te vangen. Kusovac verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

29e minuut.
Bulacia rent richting de bal. Bulacia passt de bal in één keer door. Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński geeft de bal voor. Paranghel krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Buclea heeft problemen om de bal te vangen. Buclea geeft een hoge lob. Sroczyński kopt de bal weg. Paranghel rent richting de bal. Paranghel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Andonović passt de bal zonder na te denken. Adamović bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidolin verovert de bal door een tackle van achteren. Guidolin geeft een hoge lob. Paranghel krijgt zijn hoofd ertegen. Marković bokst de bal weg.

44e minuut.
Subbarayan passt de bal met de wreef. Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński passt de bal zonder na te denken. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. Marković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provalija 82%, FC Blue Angels 18%.
Provalija - FC Blue Angels 0:1

48e minuut.
Adamović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guidolin met de inworp. Daar is Sroczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sroczyński geeft een hoge lob. Marković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Subbarayan kopt de bal weg. Marković bokst de bal weg.

64e minuut.
Milošev geeft de bal voor. Inworp. Sroczyński met de inworp. Guidolin geeft een hoge lob. Subbarayan krijgt zijn hoofd ertegen. Marković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zlatković is nu in balbezit. Subbarayan onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - FC Blue Angels 0:2

64e minuut.
Kusovac probeert de bal met de borst te controleren. Kusovac passt de bal in één keer door. Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński geeft een hoge lob. Subbarayan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sroczyński heeft problemen om de bal te vangen. Sroczyński passt de bal met de wreef. Guidolin met een sublieme pass. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Guidolin met de inworp. Sroczyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Zlatković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pjanović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Caballero de bal. Caballero geeft de bal voor. Subbarayan is nu in balbezit. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. Marković bokst de bal weg.

81e minuut.
Laane rent richting de bal. Laane geeft een hoge lob. Subbarayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel rent richting de bal. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. Marković bokst de bal weg. Paal! Subbarayan rent richting de bal. Marković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Subbarayan rent richting de bal. Subbarayan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Szojka passt de bal met de wreef. Milošev rent richting de bal. Paranghel onderschept slim de pass. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. Marković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - FC Blue Angels 0:3

88e minuut.
Pjanović met een sublieme pass. Klungelig pakt Guidolin de bal. Guidolin geeft een lange en hoge pass. Paranghel rent richting de bal. Paranghel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provalija 78%, FC Blue Angels 22%.
Provalija - FC Blue Angels 0:3