Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:27
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: Sapunjara
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 26135
FK Lukac-Slaninica F.C. Bears
lezi jedan Tactiek baraz
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 15
56 gemiddelde waardering 70.9
solide Schieten formidabel
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
do Salqueiro is nu in balbezit. Ražnatić onderschept slim de pass. Bayramoğlu onderschept slim de pass. Bayramoğlu geeft een hoge lob. Machnacki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - F.C. Bears 0:1

3e minuut.
Corga rent richting de bal. Corga geeft de bal voor. Daar is Stefanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnacki rent richting de bal. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Egelić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - F.C. Bears 0:2

6e minuut.
Machnacki kopt de bal weg. Grahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Grahovac geeft een lange en hoge pass. do Salqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Inworp. Vilotijević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koshelyuk geeft een lange en hoge pass. do Salqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bayramoğlu geeft een lange en hoge pass. do Salqueiro controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stević maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bayramoğlu geeft een hoge lob. do Salqueiro rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. do Salqueiro is nu in balbezit. do Salqueiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - F.C. Bears 0:3

14e minuut.
Stefanović probeert de bal aan de voet te houden. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Corga rent richting de bal. Corga geeft een hoge lob. do Salqueiro maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Praski geeft een hoge lob. do Salqueiro controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stević. Stević krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Vilotijević controleert de bal met de borst. Pintér geeft een lange en hoge pass. Machnacki rent richting de bal. Machnacki schiet op doel. Egelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - F.C. Bears 0:4

34e minuut.
Bayramoğlu geeft de bal voor. do Salqueiro kopt de bal weg. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel. Egelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - F.C. Bears 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lukac-Slaninica 70%, F.C. Bears 30%.
FK Lukac-Slaninica - F.C. Bears 0:5

48e minuut.
Stefanović geeft een hoge lob. Daar is Pintér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintér passt de bal in één keer door. do Salqueiro is nu in balbezit. do Salqueiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt geeft de bal voor. do Salqueiro kopt de bal weg. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bragança rent richting de bal. Bragança geeft de bal voor. do Salqueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - F.C. Bears 0:6

61e minuut.
Studen onderschept slim de pass. Studen passt de bal met de wreef. Vilotijević speelt de bal door. Jusufspahić rent richting de bal. Jusufspahić schiet op doel. Abd El-Hafez bokst de bal weg. Stamatović rent richting de bal. Stamatović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - F.C. Bears 1:6

67e minuut.
Narandžić geeft een lange en hoge pass. Stamatović rent richting de bal. Bragança begaat een overtreding. Bragança krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Corga is nu in balbezit. Stefanović bereikt de bal nog maar net als eerste. do Salqueiro is nu in balbezit. do Salqueiro haalt uit met een fantastische trap. Egelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - F.C. Bears 1:7

71e minuut.
Bragança onderschept slim de pass. Bragança geeft de bal voor. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel. Egelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Praski probeert naar een medespeler te passen. Bayramoğlu speelt de bal door. do Salqueiro rent richting de bal. Corga is nu in balbezit. Corga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. do Salqueiro rent richting de bal. do Salqueiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança onderschept slim de pass. Bragança geeft de bal voor. do Salqueiro rent richting de bal. do Salqueiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grahovac heeft problemen om de bal te vangen. do Salqueiro rent richting de bal. do Salqueiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grahovac onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Corga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. do Salqueiro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Lukac-Slaninica - F.C. Bears 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Lukac-Slaninica 66%, F.C. Bears 34%.
FK Lukac-Slaninica - F.C. Bears 1:8