Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:27
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: Z Moon Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 16400
Z Moon GoyaNS
352 Tactiek 4312rw
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.7 gemiddelde waardering 52.5
goed Schieten goed
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


7e minuut.
Ristanović verovert de bal door een tackle van achteren. Ristanović geeft de bal voor. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - GoyaNS 0:1

9e minuut.
Daar is Vujanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knez bereikt de bal nog maar net als eerste. Knez met een sublieme pass. Jager is nu in balbezit. Jager draait met de bal, schiet en ... Korzonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perić onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - GoyaNS 0:2

11e minuut.
Jager heeft problemen om de bal te vangen. Ljubinkov met een sublieme pass. Turčinović met een sublieme pass. Bjegović is nu in balbezit. Bjegović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - GoyaNS 0:3

23e minuut.
Jager kopt de bal weg. Bjegović rent richting de bal. Perić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perić krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Milošev is nu in balbezit. Boglio onderschept slim de pass. Boglio passt de bal zonder na te denken. Bjegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjegović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ignjovski passt de bal in één keer door. Jager rent richting de bal. Jager met een sublieme pass. Bjegović rent richting de bal. Bjegović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jager geeft de bal voor. Knez rent richting de bal. Knez passt de bal in één keer door. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bjegović is nu in balbezit. Bjegović haalt uit met een fantastische trap. Korzonek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - GoyaNS 0:4

30e minuut.
Ristanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirić is nu in balbezit. Ristanović verovert de bal door een tackle van achteren. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jager heeft problemen om de bal te vangen. Jager passt de bal zonder na te denken. Perić verovert de bal door een tackle van achteren. Bjegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjegović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Boglio passt de bal in één keer door. Daar is Jager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jager speelt de bal door. Bjegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjegović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ljubinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boglio onderschept slim de pass. Boglio speelt de bal door. Bjegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjegović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ćirić passt de bal met de wreef. Mihaljčić is nu in balbezit. Mihaljčić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jager de bal. Jager schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Korzonek trapt de bal weg van het doel. Turčinović kopt de bal weg. Jager speelt de bal door. Bjegović is nu in balbezit. Bjegović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Imšir geeft een hoge lob. Inworp. Vujanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drinčić is nu in balbezit. Drinčić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Korzonek trapt de bal weg. Ristanović kopt de bal weg. Knez rent richting de bal. Knez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z Moon 77%, GoyaNS 23%.
Z Moon - GoyaNS 0:4

51e minuut.
Ljubinkov is nu in balbezit. Turčinović onderschept slim de pass. Turčinović met een sublieme pass. Bjegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjegović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ristanović kopt de bal weg. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager passt de bal in één keer door. Bjegović is nu in balbezit. Bjegović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Boglio passt de bal met de wreef. Knez bereikt de bal nog maar net als eerste. Knez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jager de bal. Jager schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Milošev passt de bal in één keer door. Ćirić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirić probeert naar een medespeler te passen. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Knez geeft een hoge lob. Perić heeft problemen om de bal te vangen. Bjegović rent richting de bal. Bjegović schiet op doel. Korzonek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - GoyaNS 0:5

84e minuut.
Daar is Ćorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjegović is nu in balbezit. Bjegović passt de bal zonder na te denken. Jager is nu in balbezit. Jager haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Boglio is nu in balbezit. Boglio probeert naar een medespeler te passen. Jager speelt de bal door. Bjegović is nu in balbezit. Bjegović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z Moon 73%, GoyaNS 27%.
Z Moon - GoyaNS 0:5