Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:27
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: Budalodrom
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14400
FK Budale Reunited REDWOLVES
523 Tactiek 4.4.2
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 59.2
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen redelijk


16e minuut.
Kaczor kopt de bal weg. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile probeert naar een medespeler te passen. Montilla is nu in balbezit. Montilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trišović trapt de bal weg. Peter is nu in balbezit. Vasile verovert de bal door een tackle van achteren. Vasile geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Sayutin geeft de bal voor. Hubertsson geeft een hoge lob. Aksentijević heeft problemen om de bal te vangen. Montilla rent richting de bal. Montilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tintor probeert naar een medespeler te passen. Vasile is nu in balbezit. Vasile geeft een hoge lob. Montilla is nu in balbezit. Montilla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trišović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Inworp. Sayutin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulchiy geeft een hoge lob. Montilla krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - REDWOLVES 0:1

33e minuut.
Kaczor onderschept slim de pass. Kaczor met een sublieme pass. Kulchiy met een sublieme pass. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasile met een snelle inworp. Kulchiy is nu in balbezit. Kulchiy geeft een lange en hoge pass. Hubertsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Trišović bokst de bal weg.

39e minuut.
Karamanos is nu in balbezit. Karamanos geeft de bal voor. Hubertsson is nu in balbezit. Hubertsson schiet op doel. Trišović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Budale Reunited 56%, REDWOLVES 44%.
FK Budale Reunited - REDWOLVES 0:1

51e minuut.
Kulchiy speelt de bal door. Montilla rent richting de bal. Bošnjak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kulchiy wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kulchiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulchiy geeft een hoge lob. Hubertsson is nu in balbezit. Hubertsson haalt uit met een fantastische trap. Trišović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - REDWOLVES 0:2

54e minuut.
Sayutin geeft een hoge lob. Montilla rent richting de bal. Montilla schiet op doel. Bošnjak probeert de bal aan de voet te houden. Trišović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - REDWOLVES 0:3

56e minuut.
Sayutin rent richting de bal. Sayutin passt de bal zonder na te denken. Bošnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla verovert de bal door een tackle van achteren. Montilla schiet op doel. Trišović bokst de bal weg. Hubertsson is nu in balbezit. Hubertsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Montilla probeert de bal met de borst te controleren. Bošnjak met een sublieme pass. Kaczor probeert naar een medespeler te passen. Vasile geeft een hoge lob. Montilla rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kulchiy geeft een hoge lob. Knežević probeert de bal met de borst te controleren. Hubertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubertsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vasile probeert naar een medespeler te passen. Knežević met een snel genomen vrije trap. Karamanos geeft een lange en hoge pass. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - REDWOLVES 0:4

90e minuut.
Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile passt de bal met de wreef. Kulchiy met een sublieme pass. Montilla is nu in balbezit. Montilla schiet op doel. Trišović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Greco heeft problemen om de bal te vangen. Hubertsson bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Budale Reunited 63%, REDWOLVES 37%.
FK Budale Reunited - REDWOLVES 0:4