Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slavoljub FONTANA NBG
343 nova Tactiek proba
51% Balbezit 49%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
38.5 gemiddelde waardering 64.8
adequate Schieten formidable
average Passen formidable
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Anzola speelt de bal door. Kotlarski rent richting de bal. Kotlarski passt de bal met de wreef. Vargues rent richting de bal. Vargues schiet op doel. Brazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perić met een snelle inworp. Temunović rent richting de bal. Temunović geeft een lange en hoge pass. Vargues kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Vargues passt de bal met de wreef. Nušić rent richting de bal. Nušić draait met de bal, schiet en ... Brazzini probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert ad Din de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - FONTANA NBG 0:1

11e minuut.
Pochettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Biton begaat een overtreding. Pochettino raakt geblesseerd tijdens het duel. Torga met een snel genomen vrije trap. Temunović kopt de bal weg. Perić rent richting de bal. Perić geeft de bal voor. Vargues maakt een snoekduik en kopt de bal. Brazzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz geeft de bal voor. Nušić kopt de bal weg. Vargues rent richting de bal. Vargues haalt uit met een fantastische trap. Brazzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Temunović is nu in balbezit. Temunović passt de bal zonder na te denken. Vargues rent richting de bal. Vargues draait met de bal, schiet en ... Brazzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Torga rent richting de bal. Torga geeft een hoge lob. Vargues is nu in balbezit. Vargues draait met de bal, schiet en ... Brazzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pochettino kopt de bal weg. Perić heeft problemen om de bal te vangen. Perić speelt de bal door. Vargues rent richting de bal. Vargues schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Buitenspel voor Nušić. Goede buitenspelval van de verdediging. ad Din neemt vlug de vrije trap. Perić geeft een hoge lob. Vargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargues haalt uit met een fantastische trap. Brazzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Rødseth probeert naar een medespeler te passen. Anzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Vargues maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - FONTANA NBG 0:2

39e minuut.
Torga geeft een lange en hoge pass. Temunović is nu in balbezit. Temunović geeft een hoge lob. Vargues springt en kopt de bal. Brazzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - FONTANA NBG 0:3

42e minuut.
Rødseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Temunović verovert de bal door een tackle van achteren. Temunović probeert naar een medespeler te passen. Vargues is nu in balbezit. Vargues haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Borycki controleert de bal met de borst. Perić geeft een lange en hoge pass. Vargues kopt de bal weg. Nušić rent richting de bal. Nušić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slavoljub 73%, FONTANA NBG 27%.
slavoljub - FONTANA NBG 0:3

53e minuut.
Biton controleert de bal met de borst. Ortiz speelt de bal door. Temunović probeert naar een medespeler te passen. Vargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargues schiet op doel. Brazzini bokst de bal weg. Nušić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Perić rent richting de bal. Perić geeft een hoge lob. Vargues is nu in balbezit. Vargues schiet op doel. Brazzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - FONTANA NBG 0:4

56e minuut.
ad Din speelt de bal door. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Temunović geeft een hoge lob. Vargues krijgt zijn hoofd ertegen. Brazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Perić onderschept slim de pass. Perić passt de bal met de wreef. Vargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - FONTANA NBG 0:5

62e minuut.
Temunović rent richting de bal. Temunović passt de bal zonder na te denken. Vargues is nu in balbezit. Vargues draait met de bal, schiet en ... Brazzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - FONTANA NBG 0:6

62e minuut.
Nedović komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Perić probeert naar een medespeler te passen. Temunović speelt de bal door. Vargues heeft problemen om de bal te vangen. Vargues haalt uit met een fantastische trap. ad Din probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ortiz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brazzini bokst de bal weg.

72e minuut.
Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru geeft een hoge lob. Vargues kopt de bal weg. Nušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nušić draait met de bal, schiet en ... Brazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Perić speelt de bal door. Temunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Temunović geeft een lange en hoge pass. Vargues krijgt zijn hoofd ertegen. Brazzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - FONTANA NBG 0:7

80e minuut.
ad Din passt de bal zonder na te denken. Rødseth heeft problemen om de bal te vangen. Perić is nu in balbezit. Perić geeft een hoge lob. Nušić maakt een snoekduik en kopt de bal. Brazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Kotlarski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortiz met een snelle inworp. Perić rent richting de bal. Perić geeft een hoge lob. Brazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vargues bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - FONTANA NBG 0:8

83e minuut.
Perić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vargues de bal. Vargues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - FONTANA NBG 0:9

86e minuut.
Borycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochettino verovert de bal door een tackle van achteren. Pochettino geeft de bal voor. Vargues kan de bal niet met de borst controleren. Vargues haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Perić passt de bal met de wreef. Temunović is nu in balbezit. Temunović passt de bal met de wreef. Vargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargues draait met de bal, schiet en ... Brazzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Rødseth is nu in balbezit. Temunović onderschept slim de pass. Temunović geeft een hoge lob. Vargues krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - FONTANA NBG 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slavoljub 70%, FONTANA NBG 30%.
slavoljub - FONTANA NBG 0:10