Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jedinstvo Trebinje FK Radnički
Normal Tactiek 5*2*3
44% Balbezit 56%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 57.7
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


5e minuut.
Damjanov met een sublieme pass. Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković passt de bal met de wreef. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Butković speelt de bal door. Zamlata rent richting de bal. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki schiet op doel. Katić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:1

16e minuut.
Kotkov geeft de bal voor. Porwaniecki rent richting de bal. Arsić onderschept slim de pass. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cupać passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Radaković de bal onder controle te krijgen. Dastarac speelt de bal door. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:2

23e minuut.
Katić probeert naar een medespeler te passen. Butković kopt de bal weg. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamlata rent richting de bal. Zamlata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:3

24e minuut.
Čvarkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu met een sublieme pass. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:4

29e minuut.
Jendrysiak rent richting de bal. Jendrysiak geeft de bal voor. Arsić heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu rent richting de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:5

30e minuut.
Arsić probeert naar een medespeler te passen. Radaković heeft problemen om de bal te vangen. Arsić rent richting de bal. Porwaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:6

34e minuut.
Dastarac geeft de bal voor. Arsić heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu onderschept slim de pass. Briscariu schiet op doel. Katić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:7

36e minuut.
Dastarac verovert de bal door een tackle van achteren. Dastarac passt de bal met de wreef. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu draait met de bal, schiet en ... Arsić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Porwaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu passt de bal in één keer door. Zamlata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamlata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Butković passt de bal in één keer door. Briscariu rent richting de bal. Briscariu geeft een hoge lob. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Doeltrap. Katić met een harde bal richting middenveld. Butković kopt de bal weg. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:8

43e minuut.
Kljajević met een sublieme pass. Ilică geeft een hoge lob. Zamlata is nu in balbezit. Zamlata schiet op doel. Katić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:9

44e minuut.
Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamlata begaat een overtreding. Žarković raakt geblesseerd tijdens het duel. Damjanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Butković speelt de bal door. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel. Katić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedinstvo Trebinje 91%, FK Radnički 9%.
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:10

46e minuut.
Briscariu rent richting de bal. Briscariu geeft een hoge lob. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Vojnović probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cupać met een sublieme pass. Butković probeert naar een medespeler te passen. Antoniak is nu in balbezit. Antoniak geeft een hoge lob. Briscariu maakt een snoekduik en kopt de bal. Katić bokst de bal weg. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:11

51e minuut.
Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković speelt de bal door. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamlata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamlata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Čvarkov probeert de bal aan de voet te houden. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki is nu in balbezit. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dastarac probeert naar een medespeler te passen. Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković passt de bal met de wreef. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki schiet op doel. Katić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:12

56e minuut.
Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Briscariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briscariu schiet op doel. Katić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:13

57e minuut.
Dastarac passt de bal in één keer door. Antoniak met een sublieme pass. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Daar is Butković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butković geeft de bal voor. Damjanov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zamlata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamlata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:14

62e minuut.
Damjanov heeft problemen om de bal te vangen. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu heeft problemen om de bal te vangen. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ilică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilică geeft een hoge lob. Zamlata kopt de bal weg. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel. Katić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Briscariu rent richting de bal. Briscariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:15

64e minuut.
Dastarac is nu in balbezit. Dastarac passt de bal met de wreef. Porwaniecki is nu in balbezit. Zamlata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamlata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cupać rent richting de bal. Cupać geeft een lange en hoge pass. Antoniak geeft een lange en hoge pass. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:16

67e minuut.
Klungelig pakt Blagojević de bal. Blagojević speelt de bal door. Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu schiet op doel. Katić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:17

69e minuut.
Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu passt de bal in één keer door. Arsić onderschept slim de pass. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dastarac kopt de bal weg. Katić speelt de bal door. Inworp. Butković met een snelle inworp. Dastarac geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu passt de bal met de wreef. Zamlata bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:18

77e minuut.
Zamlata bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki geeft een hoge lob. Briscariu rent richting de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:19

78e minuut.
Klungelig pakt Žarković de bal. Žarković probeert naar een medespeler te passen. Damjanov rent richting de bal. Briscariu verovert de bal door een tackle van achteren. Briscariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Katić trapt de bal weg. Antoniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Briscariu de bal. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Butković verovert de bal door een tackle van achteren. Butković speelt de bal door. Porwaniecki is nu in balbezit. Briscariu rent richting de bal. Briscariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:20

81e minuut.
Butković kopt de bal weg. Porwaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu is nu in balbezit. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Katić trapt de bal weg. Jendrysiak geeft een hoge lob. Porwaniecki kopt de bal weg. Briscariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:21

83e minuut.
Vojnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnović geeft de bal voor. Antoniak kopt de bal weg. Daar is Damjanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butković geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Čvarkov rent richting de bal. Ilică onderschept slim de pass. Ilică passt de bal zonder na te denken. Daar is Briscariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briscariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Božović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastarac verovert de bal door een tackle van achteren. Dastarac probeert naar een medespeler te passen. Ilică geeft een lange en hoge pass. Kljajević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Katić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedinstvo Trebinje 95%, FK Radnički 5%.
Jedinstvo Trebinje - FK Radnički 0:22