Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 23:29
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: KZD Complex
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5712
KZD Los Macanas Fc
PrimeraAC3 Tactiek Baxcalibur
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 47
very good Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sretenović verovert de bal door een tackle van achteren. Sretenović passt de bal in één keer door. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz haalt uit met een fantastische trap. Carvallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Cimbru passt de bal zonder na te denken. Chengying rent richting de bal. Chengying passt de bal met de wreef. Spitz rent richting de bal. Spitz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dubinin rent richting de bal. Dubinin geeft een lange en hoge pass. Daar is Rawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KZD - Los Macanas Fc 1:0

24e minuut.
Tolić speelt de bal door. Dubinin rent richting de bal. Dubinin passt de bal in één keer door. Sretenović rent richting de bal. Sretenović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bârzanu geeft de bal voor. Spitz maakt een snoekduik en kopt de bal. Carvallo met een sublieme pass. Albinyà rent richting de bal. Albinyà geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Žigurski rent richting de bal. Tolić is nu in balbezit. Tolić geeft een hoge lob. Sretenović rent richting de bal. Sretenović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KZD 33%, Los Macanas Fc 67%.
KZD - Los Macanas Fc 1:0

53e minuut.
Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia geeft een lange en hoge pass. Skonieczny probeert de bal aan de voet te houden. Skonieczny probeert naar een medespeler te passen. Sretenović is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sretenović is nu in balbezit. Sretenović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Uvia de bal. Sretenović rent richting de bal. Sretenović geeft de bal voor. Carvallo bokst de bal weg. Spitz rent richting de bal. Spitz haalt uit met een fantastische trap. Carvallo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Molineros is nu in balbezit. Molineros passt de bal in één keer door. Ollés bereikt de bal nog maar net als eerste. Colum verovert de bal door een tackle van achteren. Colum haalt uit met een fantastische trap. Gallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Křemenáč onderschept slim de pass. Křemenáč geeft een hoge lob. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Colum verovert de bal door een tackle van achteren. Colum haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KZD 43%, Los Macanas Fc 57%.
KZD - Los Macanas Fc 1:0