Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barrabases FC Congratia
patriota Tactiek 202212
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 52.5
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Günde is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mięcławek. Günde raakt geblesseerd tijdens het duel. Rozumek met een snel genomen vrije trap. Günde springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Portuondo verovert de bal door een tackle van achteren. Portuondo speelt de bal door. Schicker rent richting de bal. Heus geeft een lange en hoge pass. Günde springt en kopt de bal. Kujawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Schicker verovert de bal door een tackle van achteren. Schicker passt de bal in één keer door. Heus bereikt de bal nog maar net als eerste. Heus geeft een hoge lob. da Silva springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kurtzbart met een sublieme pass. Ojeda kopt de bal weg. Dióssy heeft problemen om de bal te vangen. da Silva rent richting de bal. da Silva draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mięcławek speelt de bal door. Ruffier met een sublieme pass. Prata is nu in balbezit. Gromada rent richting de bal. Gromada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Madoń geeft een hoge lob. Prata kopt de bal weg. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromada draait met de bal, schiet en ... Kurtzbart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrabases FC - Congratia 0:1

36e minuut.
Doeltrap. Kujawski trapt de bal weg van het doel. Heus kopt de bal weg. Schicker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schicker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Dióssy onderschept slim de pass. Dióssy geeft de bal voor. Prata kopt de bal weg. Gromada is nu in balbezit. Gromada haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Rozumek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dióssy de bal. da Silva is nu in balbezit. da Silva schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrabases FC 50%, Congratia 50%.
Barrabases FC - Congratia 0:1

48e minuut.
Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek passt de bal met de wreef. Heus bereikt de bal nog maar net als eerste. Heus geeft de bal voor. Günde krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kujawski met een harde bal richting middenveld. Ruffier kopt de bal weg. Patalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata onderschept slim de pass. Prata haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kurtzbart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Ojeda geeft een hoge lob. Günde rent richting de bal. Günde schiet op doel. Kujawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barrabases FC - Congratia 1:1

58e minuut.
Majoros verovert de bal door een tackle van achteren. Rozumek onderschept slim de pass. Rozumek passt de bal met de wreef. Günde is nu in balbezit. Günde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rozumek rent richting de bal. Rozumek passt de bal met de wreef. Mięcławek is nu in balbezit. Schicker onderschept slim de pass. Schicker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Prata rent richting de bal. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda met een sublieme pass. da Silva rent richting de bal. da Silva schiet op doel. Kujawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Günde rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barrabases FC - Congratia 2:1

77e minuut.
Daar is Rozumek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozumek probeert naar een medespeler te passen. Dióssy bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozumek passt de bal in één keer door. Ojeda geeft een hoge lob. Schicker is nu in balbezit. Schicker schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Heus passt de bal in één keer door. Milligan rent richting de bal. Milligan passt de bal met de wreef. Schicker is nu in balbezit. Schicker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barrabases FC 38%, Congratia 62%.
Barrabases FC - Congratia 2:1