Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Serendipity Alianza Austral
Normal Tactiek 5131pv
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 42.6
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Jaimes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pir`janovich is nu in balbezit. Pir`janovich met een sublieme pass. Renna bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Labarca rent richting de bal. Labarca passt de bal met de wreef. Renna bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna draait met de bal, schiet en ... Arismendi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Serendipity - Alianza Austral 0:1

5e minuut.
Renna passt de bal met de wreef. Pir`janovich rent richting de bal. Pir`janovich passt de bal met de wreef. Daar is Labarca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labarca passt de bal zonder na te denken. Arismendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Renna bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Serendipity - Alianza Austral 0:2

8e minuut.
Pir`janovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiapachasse rent richting de bal. Pir`janovich verovert de bal door een tackle van achteren. Pantazescu rent richting de bal. Pantazescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Samohejl probeert naar een medespeler te passen. Labarca is nu in balbezit. Labarca met een sublieme pass. Pir`janovich rent richting de bal. Pir`janovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Renna speelt de bal door. Daar is Pantazescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renna met een sublieme pass. Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Serendipity - Alianza Austral 0:3

16e minuut.
Ortakçı passt de bal met de wreef. Pir`janovich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schiapachasse. Pir`janovich raakt geblesseerd tijdens het duel. Renna komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pir`janovich zal de hoekschop nemen. Daar is Renna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Labarca is nu in balbezit. Labarca geeft de bal voor. Terraza is nu in balbezit. Pir`janovich verovert de bal door een tackle van achteren. Pir`janovich geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pantazescu rent richting de bal. Pantazescu speelt de bal door. Renna rent richting de bal. Renna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Serendipity - Alianza Austral 0:4

21e minuut.
Pantazescu onderschept slim de pass. Pantazescu met een sublieme pass. Renna is nu in balbezit. Renna haalt uit met een fantastische trap. Arismendi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Serendipity - Alianza Austral 0:5

33e minuut.
Pir`janovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu is nu in balbezit. Pantazescu passt de bal met de wreef. Renna is nu in balbezit. Renna draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Olivares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pir`janovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pir`janovich passt de bal zonder na te denken. Pantazescu is nu in balbezit. Pantazescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Ñanculeo rent richting de bal. Labarca verovert de bal door een tackle van achteren. Labarca met een sublieme pass. Renna rent richting de bal. Renna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Serendipity - Alianza Austral 0:6

44e minuut.
Labarca rent richting de bal. Labarca schiet op doel. Daar is Olivares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labarca is nu in balbezit. Labarca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Serendipity 81%, Alianza Austral 19%.
Serendipity - Alianza Austral 0:6

46e minuut.
Schiapachasse is nu in balbezit. Pir`janovich onderschept slim de pass. Pir`janovich geeft de bal voor. Renna rent richting de bal. Renna schiet op doel. Arismendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Serendipity - Alianza Austral 0:7

51e minuut.
Saba passt de bal met de wreef. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares begaat een overtreding. Olivares krijgt een gele kaart. Samohejl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Renna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pantazescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantazescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Arismendi trapt de bal weg van het doel. Olivares rent richting de bal. Met opzet legt Labarca zijn tegenspeler op de grond. Labarca krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pir`janovich passt de bal in één keer door. Renna bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna probeert naar een medespeler te passen. Labarca rent richting de bal. Labarca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pantazescu verovert de bal door een tackle van achteren. Terraza speelt de bal door. Pir`janovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pir`janovich geeft de bal voor. Renna probeert de bal met de borst te controleren. Arismendi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Loyola heeft problemen om de bal te vangen. Renna rent richting de bal. Renna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Serendipity - Alianza Austral 0:8

68e minuut.
Labarca passt de bal zonder na te denken. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna verovert de bal door een tackle van achteren. Renna draait met de bal, schiet en ... Arismendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Serendipity - Alianza Austral 0:9

75e minuut.
Quiroga heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pir`janovich neemt de hoekschop. Renna rent richting de bal. Renna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Arismendi probeert naar een medespeler te passen. Samohejl kopt de bal weg. Pir`janovich is nu in balbezit. Pir`janovich geeft een lange en hoge pass. Renna springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pantazescu is nu in balbezit. Renna rent richting de bal. Pantazescu rent richting de bal. Pantazescu schiet op doel. Arismendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Serendipity - Alianza Austral 0:10

88e minuut.
Pantazescu is nu in balbezit. Renna is nu in balbezit. Pantazescu rent richting de bal. Renna bereikt de bal nog maar net als eerste. Renna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Serendipity - Alianza Austral 0:11

90e minuut.
Renna rent richting de bal. Renna geeft de bal voor. Pir`janovich heeft problemen om de bal te vangen. Pir`janovich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Serendipity 77%, Alianza Austral 23%.
Serendipity - Alianza Austral 0:11