Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 23:29
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: Estadio XD
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3398
Halcones Rojos FC Club de Deportes Vallenar
433 Tactiek =Law=
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 51.8
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen formidabel
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Raith met de inworp. Turanjanin rent richting de bal. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanjanin onderschept slim de pass. Turanjanin geeft een hoge lob. López Michelsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Club de Deportes Vallenar 0:1

5e minuut.
Azat rent richting de bal. Azat met een sublieme pass. Roverano met een sublieme pass. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Club de Deportes Vallenar 0:2

8e minuut.
Roverano passt de bal met de wreef. Azat bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat passt de bal met de wreef. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Doeltrap. López Michelsen trapt de bal weg. Azat kopt de bal weg. Daar is Moldovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldovan schiet op doel. López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Azat bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat geeft een lange en hoge pass. Espinoza controleert de bal met de borst. Moldovan rent richting de bal. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
López Michelsen met een harde bal richting middenveld. Azat kopt de bal weg. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Club de Deportes Vallenar 0:3

17e minuut.
Moldovan controleert de bal met de borst. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan verovert de bal door een tackle van achteren. Moldovan schiet op doel. López Michelsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Club de Deportes Vallenar 0:4

23e minuut.
Azat verovert de bal door een tackle van achteren. Azat probeert naar een medespeler te passen. Raith bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan rent richting de bal. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Azat haalt uit met een fantastische trap. Espinoza onderschept slim de pass. Raith rent richting de bal. Raith geeft een hoge lob. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Club de Deportes Vallenar 0:5

28e minuut.
Azat probeert naar een medespeler te passen. Roverano rent richting de bal. Roverano passt de bal in één keer door. Moldovan rent richting de bal. Moldovan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Club de Deportes Vallenar 0:6

32e minuut.
Perna Bamba probeert de bal met de borst te controleren. Roverano bereikt de bal nog maar net als eerste. Roverano passt de bal in één keer door. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan schiet op doel. López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Asenov rent richting de bal. Raith verovert de bal door een tackle van achteren. Raith passt de bal met de wreef. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Turanjanin met een sublieme pass. Raith is nu in balbezit. Raith passt de bal in één keer door. Moldovan rent richting de bal. Moldovan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Moldovan haalt uit met een fantastische trap. Raith probeert de bal aan de voet te houden. Raith geeft een lange en hoge pass. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Rojos FC 87%, Club de Deportes Vallenar 13%.
Halcones Rojos FC - Club de Deportes Vallenar 0:6

46e minuut.
Juzala speelt de bal door. Azat met een sublieme pass. Raith met een sublieme pass. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan draait met de bal, schiet en ... López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Villalobos de bal. Roverano geeft een hoge lob. Daar is Villalobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roverano verovert de bal door een tackle van achteren. Roverano haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Teterko onderschept slim de pass. Teterko passt de bal zonder na te denken. Roverano speelt de bal door. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Roverano is nu in balbezit. Roverano met een sublieme pass. Daar is Moldovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldovan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Espinoza de bal onder controle te krijgen. López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Raith met de inworp. Turanjanin geeft de bal voor. Roverano kopt de bal weg. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan schiet op doel. López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan schiet op doel. Villalobos probeert de bal aan de voet te houden. Raith bereikt de bal nog maar net als eerste. Raith geeft een lange en hoge pass. López Michelsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Azat is nu in balbezit. Azat passt de bal in één keer door. Roverano speelt de bal door. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Turanjanin kopt de bal weg. Raith probeert naar een medespeler te passen. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Club de Deportes Vallenar 0:7

61e minuut.
Juzala probeert naar een medespeler te passen. Ivens met een sublieme pass. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan schiet op doel. López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kandris geeft een lange en hoge pass. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moldovan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Moldovan kan niet meer verder spelen. Lesana komt het veld opgelopen. Azat legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. López Michelsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Azat is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Club de Deportes Vallenar 0:8

65e minuut.
Raith geeft een hoge lob. Lesana kopt de bal weg. Raith probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Club de Deportes Vallenar 0:9

66e minuut.
Azat is nu in balbezit. Azat geeft de bal voor. Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesana schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Lesana rent richting de bal. Lesana schiet op doel. Ivens controleert de bal met de borst. Azat springt en kopt de bal. Roverano geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. López Michelsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Lesana is nu in balbezit. Lesana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Rojos FC - Club de Deportes Vallenar 0:10

72e minuut.
Turanjanin probeert naar een medespeler te passen. Lesana is nu in balbezit. Renwick is nu in balbezit. Lesana verovert de bal door een tackle van achteren. Lesana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gontarewicz rent richting de bal. Raith verovert de bal door een tackle van achteren. Raith speelt de bal door. Lesana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Turanjanin onderschept slim de pass. Turanjanin probeert naar een medespeler te passen. Ivens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivens geeft een hoge lob. Ziadie maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Azat kopt de bal weg. Roverano heeft problemen om de bal te vangen. Roverano met een sublieme pass. Lesana is nu in balbezit. Lesana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kandris kopt de bal weg. Roverano is nu in balbezit. Roverano met een sublieme pass. Lesana is nu in balbezit. Lesana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Rojos FC 80%, Club de Deportes Vallenar 20%.
Halcones Rojos FC - Club de Deportes Vallenar 0:10