Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 23:29
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: Esparta Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 17793
Esparta Osorno Atlético
INDOMABLE Tactiek 433
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 51.3
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Lepe geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz kopt de bal weg. Alister is nu in balbezit. Alister geeft de bal voor. Llorente krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Klungelig pakt Abbaslı de bal. Garros bereikt de bal nog maar net als eerste. Garros passt de bal met de wreef. Llorente rent richting de bal. Llorente haalt uit met een fantastische trap. Arrau bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esparta 46%, Osorno Atlético 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esparta - Osorno Atlético 0:0

49e minuut.
Bătrânu geeft een lange en hoge pass. Garros is nu in balbezit. Garros geeft een hoge lob. De la Guarda is nu in balbezit. De la Guarda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
López Blanco kopt de bal weg. Väärälehto is nu in balbezit. Urrutia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urrutia krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Doeltrap. Barriga komt het veld opgelopen. Alister komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz geeft de bal voor. Väärälehto kopt de bal weg. Benthuys rent richting de bal. Benthuys schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Abbaslı probeert naar een medespeler te passen. Lepe is nu in balbezit. Lepe passt de bal met de wreef. Llorente rent richting de bal. Llorente haalt uit met een fantastische trap. Arrau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Garros speelt de bal door. Alister bereikt de bal nog maar net als eerste. Alister geeft een lange en hoge pass. Alister rent richting de bal. Alister haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Bătrânu kopt de bal weg. Umaña rent richting de bal. Garros begaat een overtreding. Garros krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esparta 44%, Osorno Atlético 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esparta - Osorno Atlético 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Abbaslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente verovert de bal door een tackle van achteren. Garros met een sublieme pass. Daar is Barriga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barriga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

95e minuut.
Veimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Veimann passt de bal in één keer door. Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärälehto schiet op doel. Piquet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

97e minuut.
Lepe met een sublieme pass. Väärälehto is nu in balbezit. Urrutia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urrutia krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

99e minuut.
López Blanco neemt vlug de vrije trap. Väärälehto rent richting de bal. Väärälehto speelt de bal door. Benthuys is nu in balbezit. Benthuys draait met de bal, schiet en ... Paal!

101e minuut.
Barriga verovert de bal door een tackle van achteren. Bătrânu rent richting de bal. Barriga onderschept slim de pass. Barriga haalt uit met een fantastische trap. Arrau maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta - Osorno Atlético 0:1

103e minuut.
Medina is nu in balbezit. Medina geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Umaña geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Väärälehto krijgt zijn hoofd ertegen. Piquet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esparta 45%, Osorno Atlético 55%.
Esparta - Osorno Atlético 0:1

116e minuut.
Barriga passt de bal in één keer door. López Blanco rent richting de bal. López Blanco geeft een lange en hoge pass. Väärälehto is nu in balbezit. Klungelig pakt Väärälehto de bal.
De bal gaat maar net naast.

118e minuut.
Klungelig pakt Garros de bal. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Veimann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Veimann is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

119e minuut.
Bătrânu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garros met de inworp. Lepe is nu in balbezit. Lepe geeft de bal voor. Arrau bokst de bal weg. Alister bereikt de bal nog maar net als eerste. Alister haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta - Osorno Atlético 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esparta 26%, Osorno Atlético 74%.
Esparta - Osorno Atlético 0:2