Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viejos Estandartes La Unión Fc.
442 Primera Tactiek new
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 48
adequate Schieten excellent
average Passen adequate
average Verdedigen good


3e minuut.
Ledezma kopt de bal weg. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero passt de bal zonder na te denken. Daar is Linda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linda geeft de bal voor. Iuresean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Mirancea onderschept slim de pass. Mirancea geeft een lange en hoge pass. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski draait met de bal, schiet en ... Negrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - La Unión Fc. 0:1

6e minuut.
Daar is Pinedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flankenschmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerrero. Guerrero krijgt een gele kaart. Flankenschmidt raakt geblesseerd tijdens het duel. Flankenschmidt met een snel genomen vrije trap. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - La Unión Fc. 0:2

8e minuut.
Ion geeft een hoge lob. Ropa is nu in balbezit. Barczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Barczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - La Unión Fc. 0:3

16e minuut.
Honorato rent richting de bal. Honorato passt de bal in één keer door. Mirancea probeert naar een medespeler te passen. Barczewski rent richting de bal. Barczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Smolarek geeft een hoge lob. Inworp. Aguirre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Pinedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinedo draait met de bal, schiet en ... Iuresean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Flankenschmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero met een sublieme pass. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Iuresean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iuresean speelt de bal door. Klungelig pakt Honorato de bal. Ion met een sublieme pass. Klungelig pakt Rocco de bal. Rocco haalt uit met een fantastische trap. Negrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barczewski rent richting de bal. Barczewski schiet op doel. Negrón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Flankenschmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Flankenschmidt draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - La Unión Fc. 0:4

28e minuut.
Aguirre kopt de bal weg. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski speelt de bal door. Rocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocco haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Honorato probeert naar een medespeler te passen. Engwall geeft een lange en hoge pass. Rocco met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Barczewski de bal onder controle te krijgen. Barczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Aguirre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerrero met een sublieme pass. Linda rent richting de bal. Linda geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rocco probeert naar een medespeler te passen. Flankenschmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero is nu in balbezit. Flankenschmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Flankenschmidt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. Mirancea rent richting de bal. Mirancea passt de bal zonder na te denken. Daar is Barczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - La Unión Fc. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejos Estandartes 57%, La Unión Fc. 43%.
Viejos Estandartes - La Unión Fc. 0:5

46e minuut.
Dulia is nu in balbezit. Dulia passt de bal zonder na te denken. Mirancea speelt de bal door. Flankenschmidt heeft problemen om de bal te vangen. Flankenschmidt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bazán is nu in balbezit. Dulia rent richting de bal. Dulia met een sublieme pass. Flankenschmidt heeft problemen om de bal te vangen. Flankenschmidt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mirancea onderschept slim de pass. Mirancea passt de bal in één keer door. Barczewski rent richting de bal. Flankenschmidt rent richting de bal. Flankenschmidt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. Mirancea met een sublieme pass. Flankenschmidt is nu in balbezit. Flankenschmidt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Mirancea heeft problemen om de bal te vangen. Mirancea speelt de bal door. Flankenschmidt rent richting de bal. Flankenschmidt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - La Unión Fc. 0:6

76e minuut.
Mirancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirancea geeft een lange en hoge pass. Luarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion onderschept slim de pass. Ion draait met de bal, schiet en ... Negrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski draait met de bal, schiet en ... Negrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - La Unión Fc. 0:7

79e minuut.
Rocco rent richting de bal. Linda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ion. Ion krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Vidaurren is nu in balbezit. Vidaurren geeft de bal voor. Dulia probeert naar een medespeler te passen. Barczewski rent richting de bal. Barczewski draait met de bal, schiet en ... Negrón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczewski onderschept slim de pass. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Rocco is nu in balbezit. Rocco schiet op doel. Negrón bokst de bal weg. Barczewski rent richting de bal. Barczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - La Unión Fc. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejos Estandartes 64%, La Unión Fc. 36%.
Viejos Estandartes - La Unión Fc. 0:8