Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Renca Sporting Toros Osorno FC
442 Tactiek test
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 58.9
average Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Białgoń rent richting de bal. Met opzet legt Fisher zijn tegenspeler op de grond. Białgoń is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rojek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Small springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pleşan rent richting de bal. Pleşan speelt de bal door. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small schiet op doel. Piskorz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Renca Sporting - Toros Osorno FC 0:1

10e minuut.
Small rent richting de bal. Massip bereikt de bal nog maar net als eerste. Small onderschept slim de pass. Small draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Renca Sporting - Toros Osorno FC 0:2

12e minuut.
Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Özmerter is nu in balbezit. Rojek onderschept slim de pass. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete geeft de bal voor. Leber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Madrid speelt de bal door. Pleşan rent richting de bal. Pleşan speelt de bal door. Small rent richting de bal. Small draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Renca Sporting - Toros Osorno FC 0:3

24e minuut.
Opasiński probeert naar een medespeler te passen. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Small rent richting de bal. Small schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Small is nu in balbezit. Small passt de bal met de wreef. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan haalt uit met een fantastische trap. Piskorz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Renca Sporting - Toros Osorno FC 0:4

26e minuut.
Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Crăcan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Białgoń geeft een hoge lob. Piskorz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piskorz met een sublieme pass. Białgoń kopt de bal weg. Small is nu in balbezit. Small haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Özmerter heeft problemen om de bal te vangen. Rojek met een sublieme pass. Fisher controleert de bal met de borst. Small is nu in balbezit. Small haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rojek onderschept slim de pass. Rojek probeert naar een medespeler te passen. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small draait met de bal, schiet en ... Piskorz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Renca Sporting - Toros Osorno FC 0:5

31e minuut.
Gentier rent richting de bal. Gentier met een sublieme pass. Daar is Small, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gentier rent richting de bal. Gentier geeft een lange en hoge pass. Piskorz bokst de bal weg.

36e minuut.
Rojek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Small de bal. Small passt de bal met de wreef. Pleşan rent richting de bal. Pleşan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rojek speelt de bal door. Pleşan is nu in balbezit. Pleşan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Small de bal. Small draait met de bal, schiet en ... Piskorz bokst de bal weg.

42e minuut.
Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan onderschept slim de pass. Pleşan speelt de bal door. Small is nu in balbezit. Small haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rojek rent richting de bal. Rojek passt de bal met de wreef. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small haalt uit met een fantastische trap. Piskorz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Renca Sporting - Toros Osorno FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renca Sporting 75%, Toros Osorno FC 25%.
Renca Sporting - Toros Osorno FC 0:6

47e minuut.
Ghiringhello geeft de bal voor. Inworp. Gentier met de inworp. Białgoń is nu in balbezit. Białgoń geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Białgoń is nu in balbezit. Pleşan rent richting de bal. Białgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşan is nu in balbezit. Pleşan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Benevento passt de bal in één keer door. Gentier rent richting de bal. Gentier passt de bal in één keer door. Small is nu in balbezit. Small draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Small probeert de bal aan de voet te houden. Carcalete rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Białgoń. Białgoń krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Doeltrap. Berger komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Benevento de bal. Pleşan rent richting de bal. Pleşan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pleşan rent richting de bal. Pleşan geeft een hoge lob. Piskorz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Ghiringhello geeft de bal voor. Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai speelt de bal door. Özmerter is nu in balbezit. Özmerter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Ghiringhello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentier speelt de bal door. Berger rent richting de bal. Berger haalt uit met een fantastische trap. Piskorz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Renca Sporting - Toros Osorno FC 0:7

79e minuut.
Gentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Carcalete passt de bal zonder na te denken. Ballai is nu in balbezit. Opasiński begaat een overtreding. Ballai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carcalete komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renca Sporting 64%, Toros Osorno FC 36%.
Renca Sporting - Toros Osorno FC 0:7