Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Chile RC Santiago
Machete Lasarte Tactiek 442 Clasica
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
49.1 gemiddelde waardering 54.8
goed Schieten formidabel
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Klungelig pakt Turek de bal. Turek geeft de bal voor. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias schiet op doel. Sepúlveda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - RC Santiago 0:1

10e minuut.
Calandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandri probeert naar een medespeler te passen. Pelcl is nu in balbezit. Pelcl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Basanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanta geeft de bal voor. Chalkias kopt de bal weg. Millanao rent richting de bal. Millanao draait met de bal, schiet en ... Sepúlveda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez begaat een overtreding. Chalkias raakt geblesseerd tijdens het duel. Chalkias komt bij de bal en schiet. Sepúlveda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - RC Santiago 0:2

21e minuut.
Hartmann passt de bal met de wreef. Chalkias rent richting de bal. Millanao rent richting de bal. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Turek passt de bal zonder na te denken. Hartmann rent richting de bal. Hartmann probeert naar een medespeler te passen. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hartmann met een sublieme pass. Millanao is nu in balbezit. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias rent richting de bal. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Mateescu rent richting de bal. Todescato is nu in balbezit. Scarpeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu rent richting de bal. Mateescu haalt uit met een fantastische trap. Jons kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Todescato is nu in balbezit. Todescato passt de bal in één keer door. Scarpeli rent richting de bal. Scarpeli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - RC Santiago 1:2

40e minuut.
Basanta onderschept slim de pass. Todescato is nu in balbezit. Todescato heeft problemen om de bal te vangen. Todescato haalt uit met een fantastische trap. Jons werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Bull Chile - RC Santiago 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Chile 60%, RC Santiago 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull Chile - RC Santiago 2:2

46e minuut.
Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. Turek met een sublieme pass. Mondaca met een sublieme pass. Chalkias heeft problemen om de bal te vangen. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. Sepúlveda bokst de bal weg.

50e minuut.
Turek is nu in balbezit. Turek speelt de bal door. Mondaca met een sublieme pass. Millanao is nu in balbezit. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - RC Santiago 2:3

57e minuut.
Chalkias controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Slootmaekers komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Michniewicz geeft een hoge lob. Zhiting geeft de bal voor. Hartmann kopt de bal weg. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Scarpeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novalija is nu in balbezit. Novalija passt de bal met de wreef. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Bull Chile - RC Santiago 3:3

84e minuut.
Mondaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondaca met een sublieme pass. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Slootmaekers onderschept slim de pass. Slootmaekers draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Storås kopt de bal weg. Novalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Novalija geeft een hoge lob. Todescato is nu in balbezit. Todescato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - RC Santiago 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Chile 53%, RC Santiago 47%.
Red Bull Chile - RC Santiago 4:3