Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provincial Ranco The Trotters
Entrenamiento Tactiek 5-3-2 Valdivia
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
44.9 gemiddelde waardering 45.4
solide Schieten goed
goed Passen solide
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Aarts is nu in balbezit. Canyiğit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aarts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mazino krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Mena onderschept slim de pass. Mena geeft een lange en hoge pass. Aarts kopt de bal weg. Klungelig pakt Mazino de bal. Mazino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - The Trotters 1:0

7e minuut.
Obojski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Backe bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru verovert de bal door een tackle van achteren. Scutaru geeft een hoge lob. Enache maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Aburto geeft een lange en hoge pass. Płonka heeft problemen om de bal te vangen. Taborski speelt de bal door. Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is Enache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Errázuriz is nu in balbezit. Enache schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Enache moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Enache schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Rendic geeft een lange en hoge pass. Mena rent richting de bal. Mena geeft een lange en hoge pass. Aarts is nu in balbezit. Aarts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - The Trotters 2:0

27e minuut.
Woan is nu in balbezit. Woan passt de bal in één keer door. Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts draait met de bal, schiet en ... Góralczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Canyiğit geeft een hoge lob. Woan kopt de bal weg. Mazino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts draait met de bal, schiet en ... Góralczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 56%, The Trotters 44%.
Provincial Ranco - The Trotters 2:0

54e minuut.
Obojski geeft een lange en hoge pass. Płonka kopt de bal weg. Klungelig pakt Mena de bal. Taborski is nu in balbezit. Taborski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Scutaru geeft een lange en hoge pass. Woan speelt de bal door. Bachelet heeft problemen om de bal te vangen. Mazino rent richting de bal. Mazino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aarts rent richting de bal. Aarts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena geeft een hoge lob. Mazino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino schiet op doel. Góralczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 52%, The Trotters 48%.
Provincial Ranco - The Trotters 2:0