Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esmerald FC Patocity GB
aaa Tactiek :D
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 60.3
matig Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Sołtysik heeft problemen om de bal te vangen. Sołtysik kopt de bal weg. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. Osiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Patocity GB 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Kramny de bal. Tupper probeert naar een medespeler te passen. Fernández Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Juan geeft de bal voor. Ahilie maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Marín Robles met een sublieme pass. Kramny is nu in balbezit. Marín Robles is nu in balbezit. Marín Robles geeft een lange en hoge pass. Ahilie krijgt zijn hoofd ertegen. Osiecki bokst de bal weg. Rázus geeft een lange en hoge pass. Zjawin kopt de bal weg. Fernández Juan is nu in balbezit. Guevara geeft een hoge lob. Kramny krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Osiecki trapt de bal weg van het doel. Tupper kopt de bal weg. Kramny rent richting de bal. Kramny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Patocity GB 0:2

9e minuut.
Colque probeert naar een medespeler te passen. Pavelescu is nu in balbezit. Tupper speelt de bal door. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Glensk rent richting de bal. Glensk probeert naar een medespeler te passen. Tupper met een sublieme pass. Kramny rent richting de bal. Kramny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Patocity GB 0:3

14e minuut.
Klungelig pakt Fernández Juan de bal. Tupper bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupper passt de bal met de wreef. Kramny rent richting de bal. Kramny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Patocity GB 0:4

21e minuut.
Klungelig pakt Tupper de bal. Tupper geeft een hoge lob. Daar is Urs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Jasinowski de bal. Kramny is nu in balbezit. Kramny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Patocity GB 0:5

26e minuut.
Osiecki trapt de bal weg. Guevara kopt de bal weg. Kramny rent richting de bal. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Patocity GB 0:6

27e minuut.
Alessandria met een sublieme pass. Daar is Kaucsar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramny begaat een overtreding. Kramny krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Fernández Juan is nu in balbezit. Fernández Juan passt de bal zonder na te denken. Tupper geeft een hoge lob. Ahilie maakt een snoekduik en kopt de bal. Osiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Patocity GB 0:7

39e minuut.
Tupper is nu in balbezit. Tupper geeft een hoge lob. Colque heeft problemen om de bal te vangen. Kramny rent richting de bal. Kramny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tupper is nu in balbezit. Tupper passt de bal zonder na te denken. Kramny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Marín Robles kopt de bal weg. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie geeft de bal voor. Kramny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramny draait met de bal, schiet en ... Osiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Asilsu geeft de bal voor. Daar is Flández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramny is nu in balbezit. Kramny schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Patocity GB 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esmerald FC 77%, Patocity GB 23%.
Esmerald FC - Patocity GB 0:8

46e minuut.
Ahilie speelt de bal door. Daar is Kramny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramny passt de bal in één keer door. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Kramny rent richting de bal. Colque begaat een overtreding. Kramny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tupper zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Glensk kopt de bal weg. Kramny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramny schiet op doel. Osiecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Patocity GB 0:9

52e minuut.
Klungelig pakt Countess de bal. Tupper is nu in balbezit. Tupper passt de bal met de wreef. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Osiecki met een harde bal richting middenveld. Tupper met een sublieme pass. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Osiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Patocity GB 0:10

57e minuut.
Marín Robles is nu in balbezit. Marín Robles passt de bal met de wreef. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Patocity GB 0:11

60e minuut.
Guevara speelt de bal door. Fernández Juan is nu in balbezit. Fernández Juan geeft een lange en hoge pass. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Tupper passt de bal met de wreef. Fernández Juan is nu in balbezit. Fernández Juan geeft een lange en hoge pass. Marín Robles geeft de bal voor. Ahilie maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sołtysik kopt de bal weg. Daar is Glensk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marín Robles rent richting de bal. Marín Robles geeft de bal voor. Ahilie krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Colque geeft een hoge lob. Glensk kopt de bal weg. Rázus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Asilsu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pavelescu de bal onder controle te krijgen. Guevara geeft een lange en hoge pass. Ahilie krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Patocity GB 0:12

73e minuut.
Kaucsar passt de bal met de wreef. Marín Robles is nu in balbezit. Marín Robles passt de bal met de wreef. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Osiecki bokst de bal weg. Kramny rent richting de bal. Kramny draait met de bal, schiet en ... Osiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Tupper geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kramny de bal. Kramny geeft een hoge lob. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Patocity GB 0:13

77e minuut.
Tupper rent richting de bal. Tupper passt de bal met de wreef. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Patocity GB 0:14

79e minuut.
Osiecki trapt de bal weg van het doel. Fernández Juan kopt de bal weg. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupper rent richting de bal. Tupper haalt uit met een fantastische trap. Osiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kramny kan de bal niet met de borst controleren. Kramny geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Rázus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marín Robles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahilie rent richting de bal. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Patocity GB 0:15

84e minuut.
Tupper bereikt de bal nog maar net als eerste. Rázus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupper onderschept slim de pass. Tupper draait met de bal, schiet en ... Osiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Patocity GB 0:16

86e minuut.
Zjawin met een sublieme pass. Tupper is nu in balbezit. Tupper passt de bal zonder na te denken. Kramny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tupper rent richting de bal. Tupper passt de bal met de wreef. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Osiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Patocity GB 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esmerald FC 85%, Patocity GB 15%.
Esmerald FC - Patocity GB 0:17