Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SANTIAGO WANDERERS The Stronghold
REPE Tactiek CN R-New
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.7 gemiddelde waardering 54
redelijk Schieten uitstekend
slecht Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Klungelig pakt Kucz de bal. Kucz geeft de bal voor. Adelhardt heeft problemen om de bal te vangen. Kucz rent richting de bal. Kucz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Panczak probeert naar een medespeler te passen. Kucz is nu in balbezit. Cukić is nu in balbezit. Kucz onderschept slim de pass. Kucz schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Gligić rent richting de bal. Gligić met een sublieme pass. Scazzoli met een sublieme pass. Kucz rent richting de bal. Kucz haalt uit met een fantastische trap. Muża bokst de bal weg.

23e minuut.
Halikowski geeft een hoge lob. Barón probeert naar een medespeler te passen. Żak kopt de bal weg. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gligić is nu in balbezit. Gligić geeft een hoge lob. Kucz met een sublieme pass. Piwoński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piwoński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Scazzoli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Görömböly de bal. Kucz rent richting de bal. Kucz schiet op doel. Muża maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTIAGO WANDERERS - The Stronghold 0:1

39e minuut.
Görömböly geeft een lange en hoge pass. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak geeft een lange en hoge pass. Piwoński krijgt zijn hoofd ertegen. Muża maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

43e minuut.
Scazzoli probeert naar een medespeler te passen. Görömböly is nu in balbezit. Kucz onderschept slim de pass. Kucz schiet op doel. Muża werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTIAGO WANDERERS - The Stronghold 0:2

44e minuut.
Elias passt de bal met de wreef. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kucz de bal. Kucz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANTIAGO WANDERERS 66%, The Stronghold 34%.
SANTIAGO WANDERERS - The Stronghold 0:2

50e minuut.
Adelhardt rent richting de bal. Kucz verovert de bal door een tackle van achteren. Piwoński is nu in balbezit. Kucz is nu in balbezit. Kucz schiet op doel. Muża probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTIAGO WANDERERS - The Stronghold 0:3

51e minuut.
Klungelig pakt Twardzik de bal. Panczak rent richting de bal. Panczak passt de bal in één keer door. Kucz rent richting de bal. Kucz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Klungelig pakt Adelhardt de bal. Kucz rent richting de bal. Cukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz verovert de bal door een tackle van achteren. Kucz draait met de bal, schiet en ... Muża kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piwoński heeft problemen om de bal te vangen. Piwoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Panczak is nu in balbezit. Panczak geeft de bal voor. Kucz rent richting de bal. Kucz schiet op doel. Muża maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Żak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żak passt de bal zonder na te denken. Panczak speelt de bal door. Kucz is nu in balbezit. Kucz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hassan rent richting de bal. Bon verovert de bal door een tackle van achteren. Bon geeft een hoge lob. Piwoński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTIAGO WANDERERS - The Stronghold 0:4

75e minuut.
Muża met een sublieme pass. Żak kopt de bal weg. Atakol rent richting de bal. Piwoński verovert de bal door een tackle van achteren. Piwoński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoli onderschept slim de pass. Atakol met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Żak zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Żak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scazzoli krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Piwoński draait met de bal, schiet en ... Adelhardt probeert de bal aan de voet te houden. Żak rent richting de bal. Żak geeft een hoge lob. Kucz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gligić geeft de bal voor. Inworp. Halikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk draait met de bal, schiet en ... Barón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Gligić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Halikowski met de inworp. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANTIAGO WANDERERS 72%, The Stronghold 28%.
SANTIAGO WANDERERS - The Stronghold 0:4