Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Longaniza e campo FC Jesus es el Señor FC
442 Tactiek ataque arriba
52% Balbezit 48%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 53.2
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Paul met een sublieme pass. Schneider is nu in balbezit. Schneider geeft een lange en hoge pass. Clerc is nu in balbezit. Clerc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Riquelme is nu in balbezit. Riquelme geeft een lange en hoge pass. Clerc rent richting de bal. Clerc draait met de bal, schiet en ... Schneider probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guiot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ferdinand springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ferdinand kopt de bal weg. Rąbek probeert de bal met de borst te controleren. Rąbek geeft een hoge lob. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Czédli met een sublieme pass. Guiot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiot geeft een lange en hoge pass. Daar is Clerc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clerc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Riquelme met de inworp. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand geeft de bal voor. Rąbek onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fontela rent richting de bal. Riquelme onderschept slim de pass. Riquelme geeft een lange en hoge pass. Clerc rent richting de bal. Clerc draait met de bal, schiet en ... Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Pochyła geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czédli met de inworp. Guiot rent richting de bal. Guiot geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Guiot is nu in balbezit. Guiot met een sublieme pass. Clerc is nu in balbezit. Clerc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Riquelme met de inworp. Guiot is nu in balbezit. Guiot speelt de bal door. Clerc is nu in balbezit. Clerc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rąbek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - Jesus es el Señor FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Longaniza e campo FC 69%, Jesus es el Señor FC 31%.
Longaniza e campo FC - Jesus es el Señor FC 0:1

53e minuut.
Daar is Guiot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guiot geeft een hoge lob. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schneider de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Riquelme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guiot geeft een lange en hoge pass. Clerc rent richting de bal. Clerc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - Jesus es el Señor FC 0:2

62e minuut.
Czédli geeft een lange en hoge pass. Ferdinand kopt de bal weg. Rąbek verovert de bal door een tackle van achteren. Clerc rent richting de bal. Clerc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gómez met een harde bal richting middenveld. Cangio heeft problemen om de bal te vangen. Campos geeft een hoge lob. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Guiot is nu in balbezit. Guiot passt de bal in één keer door. Clerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Clerc draait met de bal, schiet en ... Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Longaniza e campo FC - Jesus es el Señor FC 0:3

65e minuut.
Kerschen onderschept slim de pass. Kerschen passt de bal zonder na te denken. Pochyła is nu in balbezit. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Schneider geeft een lange en hoge pass. Inworp. Czédli met een snelle inworp. Guiot geeft een hoge lob. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Riquelme verovert de bal door een tackle van achteren. Riquelme passt de bal met de wreef. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Schneider de bal onder controle te krijgen. Czédli speelt de bal door. Clerc is nu in balbezit. Clerc schiet op doel. Na een snelle pass probeert Schneider de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Ferdinand passt de bal zonder na te denken. Schneider speelt de bal door. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand schiet op doel. Rąbek probeert de bal aan de voet te houden. Gómez bokst de bal weg.

79e minuut.
Guiot onderschept slim de pass. Guiot passt de bal met de wreef. Clerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Clerc draait met de bal, schiet en ... Schneider probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Clerc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ferdinand controleert de bal met de borst. Gómez met een sublieme pass. Riquelme kopt de bal weg. Guiot heeft problemen om de bal te vangen. Guiot geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kerschen bereikt de bal nog maar net als eerste. Conserva onderschept slim de pass. Conserva geeft een hoge lob. Manu is nu in balbezit. Manu schiet op doel. Gómez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Longaniza e campo FC 79%, Jesus es el Señor FC 21%.
Longaniza e campo FC - Jesus es el Señor FC 0:3