Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Ángeles Dodgers CDS Huachipato
Specter Tactiek FULL AT
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
62.4 gemiddelde waardering 57.6
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda probeert naar een medespeler te passen. Uyttersprot rent richting de bal. Khacheridi rent richting de bal. Khacheridi schiet op doel. Onetto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uyttersprot is nu in balbezit. Uyttersprot draait met de bal, schiet en ... Onetto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oñate rent richting de bal. Uyttersprot onderschept slim de pass. Uyttersprot geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rodríguez is nu in balbezit. Khacheridi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - CDS Huachipato 1:0

15e minuut.
Oñate geeft een hoge lob. Renderos Iraheta kopt de bal weg. Pineda probeert naar een medespeler te passen. Uyttersprot is nu in balbezit. Uyttersprot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zañartu is nu in balbezit. Zañartu passt de bal in één keer door. Uyttersprot is nu in balbezit. Uyttersprot schiet op doel. Onetto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - CDS Huachipato 2:0

19e minuut.
MacVean probeert naar een medespeler te passen. Zañartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Aliaga zijn tegenspeler op de grond. Aliaga krijgt een gele kaart.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magagnin met een snelle inworp. Shaogong bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaogong geeft een lange en hoge pass. Uyttersprot springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo passt de bal in één keer door. Río bereikt de bal nog maar net als eerste. Río schiet op doel. Terzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - CDS Huachipato 2:1

30e minuut.
Magagnin rent richting de bal. Magagnin probeert naar een medespeler te passen. Shaogong probeert naar een medespeler te passen. Khacheridi is nu in balbezit. Khacheridi draait met de bal, schiet en ... Onetto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Río bereikt de bal nog maar net als eerste. Río haalt uit met een fantastische trap. Terzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Ángeles Dodgers - CDS Huachipato 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ángeles Dodgers 33%, CDS Huachipato 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Ángeles Dodgers - CDS Huachipato 2:2

46e minuut.
Villagrán komt het veld opgelopen.

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shaogong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pineda rent richting de bal. Pineda geeft een lange en hoge pass. Uyttersprot krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Shaogong is nu in balbezit. Bilbao onderschept slim de pass. Bilbao geeft een lange en hoge pass. Villagrán is nu in balbezit. Villagrán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - CDS Huachipato 2:3

60e minuut.
Pineda geeft een lange en hoge pass. Khacheridi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uyttersprot rent richting de bal. Uyttersprot schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trejo de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khacheridi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khacheridi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bilbao is nu in balbezit. Shaogong verovert de bal door een tackle van achteren. Shaogong passt de bal in één keer door. Khacheridi is nu in balbezit. Khacheridi schiet op doel. Onetto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khacheridi is nu in balbezit. Khacheridi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Ángeles Dodgers - CDS Huachipato 3:3

71e minuut.
Klungelig pakt Fidor de bal. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor begaat een overtreding. Fidor krijgt een gele kaart.

74e minuut.
MacVean geeft een lange en hoge pass. Khacheridi heeft problemen om de bal te vangen. Bilbao begaat een overtreding. Bilbao krijgt een gele kaart. Khacheridi raakt geblesseerd tijdens het duel. Shaogong met een snel genomen vrije trap. Uyttersprot is nu in balbezit. Uyttersprot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - CDS Huachipato 4:3

77e minuut.
Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda passt de bal met de wreef. Valentín verovert de bal door een tackle van achteren. Uyttersprot rent richting de bal. Uyttersprot schiet op doel. Onetto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Magagnin is nu in balbezit. Magagnin geeft een lange en hoge pass. Khacheridi is nu in balbezit. Khacheridi draait met de bal, schiet en ... Onetto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ángeles Dodgers - CDS Huachipato 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ángeles Dodgers 28%, CDS Huachipato 72%.
Los Ángeles Dodgers - CDS Huachipato 5:3