Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Albo&Negro F.C Team Razer
433 Tactiek L 3223
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.5 gemiddelde waardering 56.2
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Campos speelt de bal door. Altazar rent richting de bal. Altazar passt de bal met de wreef. Simonetti rent richting de bal. Simonetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Team Razer 1:0

10e minuut.
Vallejos rent richting de bal. Bonko is nu in balbezit. Vallejos verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejos geeft een hoge lob. Hermosilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Team Razer 2:0

13e minuut.
Hermosilla rent richting de bal. Uzunyol verovert de bal door een tackle van achteren. Simonetti verovert de bal door een tackle van achteren. Simonetti draait met de bal, schiet en ... Bonaccorsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Team Razer 3:0

15e minuut.
Klijnjan passt de bal in één keer door. Velasco verovert de bal door een tackle van achteren. Covarrubias heeft problemen om de bal te vangen. Cakić is nu in balbezit. Cakić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Covarrubias met een sublieme pass. Bondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondin passt de bal in één keer door. Tlekhugov is nu in balbezit. Tlekhugov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Campos passt de bal zonder na te denken. Daar is Altazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altazar passt de bal met de wreef. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla schiet op doel. Bonaccorsi bokst de bal weg.

23e minuut.
Zenteno neemt vlug de vrije trap. Altazar is nu in balbezit. Uzunyol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Altazar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hermosilla zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Velasco met een sublieme pass. Vallejos heeft problemen om de bal te vangen. Vallejos probeert naar een medespeler te passen. Simonetti rent richting de bal. Simonetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Hiu-Lee geeft een lange en hoge pass. Velasco probeert de bal aan de voet te houden. Vallejos probeert naar een medespeler te passen. Simonetti is nu in balbezit. Simonetti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Altazar rent richting de bal. Altazar passt de bal in één keer door. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. Bonaccorsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

43e minuut.
Villalobos is nu in balbezit. Villalobos passt de bal met de wreef. Bonko met een sublieme pass. Daar is Cakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cakić haalt uit met een fantastische trap. Cerda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Simonetti is nu in balbezit. Hiu-Lee onderschept slim de pass. Vallejos verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Vallejos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallejos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albo&Negro F.C 45%, Team Razer 55%.
Albo&Negro F.C - Team Razer 3:0

46e minuut.
Paauwe komt het veld opgelopen. Ciauşoiu komt het veld opgelopen. Pokora komt het veld opgelopen. Heimstad komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Vallejos speelt de bal door. Simonetti is nu in balbezit. Simonetti speelt de bal door. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla draait met de bal, schiet en ... Bonaccorsi bokst de bal weg.

51e minuut.
Vallejos is nu in balbezit. Vallejos met een sublieme pass. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. Bonaccorsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Team Razer 4:0

53e minuut.
Covarrubias is nu in balbezit. Tlekhugov onderschept slim de pass. Tlekhugov met een sublieme pass. Klungelig pakt Cakić de bal. Cakić draait met de bal, schiet en ... Cerda bokst de bal weg.

61e minuut.
Daar is Pokora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallejos rent richting de bal. Pokora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pokora krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Heimstad geeft een lange en hoge pass. Daar is Pokora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokora speelt de bal door. Cakić is nu in balbezit. Cakić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Velasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokora onderschept slim de pass. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Cakić rent richting de bal. Cakić draait met de bal, schiet en ... Cerda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla is nu in balbezit. Uzunyol begaat een overtreding. Hermosilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simonetti komt bij de bal en schiet. Bonaccorsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Heimstad onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vallejos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hermosilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Bonaccorsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Guaita verovert de bal door een tackle van achteren. Guaita geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pokora met de inworp. Bonko geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tlekhugov is nu in balbezit. Tlekhugov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Team Razer 4:1

86e minuut.
Tlekhugov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlekhugov probeert naar een medespeler te passen. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciauşoiu schiet op doel. Cerda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paauwe probeert naar een medespeler te passen. Tlekhugov is nu in balbezit. Tlekhugov schiet op doel. Cerda probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albo&Negro F.C 66%, Team Razer 34%.
Albo&Negro F.C - Team Razer 4:1