Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Incubus Anfield Reds
4-2-2-2 Tactiek 5-2-1-2-def
45% Balbezit 55%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
52.4 gemiddelde waardering 62.5
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala geeft een hoge lob. Pancu is nu in balbezit. Pancu schiet op doel. Crăciunoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Anfield Reds 0:1

7e minuut.
Nenadović kopt de bal weg. Balaish is nu in balbezit. Daar is Balaish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaish draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Crăciunoiu niet meer kan verder spelen. Materniak komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Bugała probeert naar een medespeler te passen. Papić rent richting de bal. Papić met een sublieme pass. Pancu rent richting de bal. Pancu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano geeft de bal voor. Balaish bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaish haalt uit met een fantastische trap. Materniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Anfield Reds 0:2

21e minuut.
Papić passt de bal in één keer door. Pancu rent richting de bal. Schwalbenkönig legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pancu raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pancu neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Pancu heeft problemen om de bal te vangen. Cilea probeert naar een medespeler te passen. Nenadović met een sublieme pass. Pancu rent richting de bal. Pancu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Terrazas met een sublieme pass. Antúnez is nu in balbezit. Antúnez geeft een hoge lob. Papić bereikt de bal nog maar net als eerste. Papić haalt uit met een fantastische trap. Materniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Papić is nu in balbezit. Balaish is nu in balbezit. Papić is nu in balbezit. Papić schiet op doel. Materniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Anfield Reds 0:3

43e minuut.
Erbao passt de bal in één keer door. Pancu rent richting de bal. Balaish bereikt de bal nog maar net als eerste. Papić is nu in balbezit. Papić schiet op doel. Materniak bokst de bal weg. Pancu rent richting de bal. Pancu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Anfield Reds 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 42%, Anfield Reds 58%.
AC Incubus - Anfield Reds 0:4

47e minuut.
Bezila onderschept slim de pass. Bezila geeft een hoge lob. Curiel rent richting de bal. Curiel draait met de bal, schiet en ... Kirschbaum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Anfield Reds 1:4

49e minuut.
Cilea rent richting de bal. Cilea passt de bal zonder na te denken. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Süleymanoğlu draait met de bal, schiet en ... Terrazas speelt de bal door. Kubala heeft problemen om de bal te vangen. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Kirschbaum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Bezila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papić is nu in balbezit. Papić probeert de bal met de borst te controleren. Papić geeft de bal voor. Balaish springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Erbao passt de bal in één keer door. Süleymanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanoğlu passt de bal zonder na te denken. Cilea is nu in balbezit. Cilea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kirschbaum speelt de bal door. Pancu kopt de bal weg. Daar is Papić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papić haalt uit met een fantastische trap. Materniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Anfield Reds 1:5

77e minuut.
Cifrák rent richting de bal. Kubala onderschept slim de pass. Kubala geeft een hoge lob. Pancu rent richting de bal. Pancu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nenadović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pancu de bal. Balaish is nu in balbezit. Balaish draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Papić geeft een lange en hoge pass. Pancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaish bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaish haalt uit met een fantastische trap. Materniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Incubus - Anfield Reds 1:6

86e minuut.
Pancu verovert de bal door een tackle van achteren. Balaish rent richting de bal. Vén bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaish verovert de bal door een tackle van achteren. Balaish draait met de bal, schiet en ... Materniak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Incubus 36%, Anfield Reds 64%.
AC Incubus - Anfield Reds 1:6