Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Pogba Khalil Gibran
Normal Tactiek CeroPuntoSirve
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.1 gemiddelde waardering 51.8
weak Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Concha verovert de bal door een tackle van achteren. Concha probeert naar een medespeler te passen. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne draait met de bal, schiet en ... Almuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pogba - Khalil Gibran 0:1

4e minuut.
Soare rent richting de bal. Soare probeert naar een medespeler te passen. Cuevas met een sublieme pass. Klungelig pakt Yeşne de bal. Yeşne schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Łakomiec geeft een hoge lob. Yeşne kopt de bal weg. Soare rent richting de bal. Soare geeft een hoge lob. Almuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas geeft een hoge lob. Yeşne kan de bal niet met de borst controleren. Yeşne schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pogba - Khalil Gibran 0:2

10e minuut.
Soare passt de bal zonder na te denken. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas passt de bal in één keer door. Yeşne rent richting de bal. Yeşne draait met de bal, schiet en ... Almuna bokst de bal weg. Daar is Parraguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ganusauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganusauskas passt de bal met de wreef. Yeşne rent richting de bal. Yeşne schiet op doel. Almuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pogba - Khalil Gibran 0:3

15e minuut.
Ganusauskas speelt de bal door. Soare is nu in balbezit. Soare passt de bal zonder na te denken. Cuevas rent richting de bal. Cuevas draait met de bal, schiet en ... Almuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Ganusauskas geeft een hoge lob. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas geeft een hoge lob. Ganusauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganusauskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Soare probeert naar een medespeler te passen. Cuevas rent richting de bal. Cuevas met een sublieme pass. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ganusauskas onderschept slim de pass. Ganusauskas speelt de bal door. Yeşne heeft problemen om de bal te vangen. Yeşne schiet op doel. Almuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Soare speelt de bal door. Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Ganusauskas is nu in balbezit. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pogba - Khalil Gibran 0:4

25e minuut.
Kiepura geeft een hoge lob. Concha kan de bal niet met de borst controleren. Concha geeft een hoge lob. Yeşne rent richting de bal. Yeşne draait met de bal, schiet en ... Almuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Concha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concha probeert naar een medespeler te passen. Soare speelt de bal door. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Łakomiec onderschept slim de pass. Łakomiec probeert naar een medespeler te passen. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne schiet op doel. Almuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pogba - Khalil Gibran 0:5

29e minuut.
Concha met een sublieme pass. Cuevas met een sublieme pass. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec geeft de bal voor. Ganusauskas kopt de bal weg. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cuevas is nu in balbezit. Cuevas geeft de bal voor. Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concha is nu in balbezit. Concha schiet op doel. Almuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Cuevas de bal. Cuevas passt de bal zonder na te denken. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pogba - Khalil Gibran 0:6

44e minuut.
Łakomiec rent richting de bal. Łakomiec geeft de bal voor. Yeşne kopt de bal weg. Daar is Ganusauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ganusauskas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. Concha met de inworp. Soare probeert naar een medespeler te passen. Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Concha geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pogba 83%, Khalil Gibran 17%.
Los Pogba - Khalil Gibran 0:6

46e minuut.
Sysio komt het veld opgelopen. Nicolae komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Almuna trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Errázuriz de bal. Cuevas speelt de bal door. Daar is Yeşne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeşne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Pogba - Khalil Gibran 0:7

55e minuut.
Cuevas kopt de bal weg. Barbieri kan de bal niet met de borst controleren. Barbieri geeft een lange en hoge pass. Yeşne kan de bal niet met de borst controleren. Yeşne draait met de bal, schiet en ... Almuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Escanilla is nu in balbezit. Ganusauskas onderschept slim de pass. Ganusauskas passt de bal zonder na te denken. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Almuna trapt de bal weg van het doel. Cuevas rent richting de bal. Cuevas passt de bal zonder na te denken. Yeşne rent richting de bal. Yeşne draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Almuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Escanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganusauskas onderschept slim de pass. Ganusauskas passt de bal zonder na te denken. Yeşne rent richting de bal. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Caviedes geeft een lange en hoge pass. Cuevas met een sublieme pass. Ganusauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ganusauskas probeert naar een medespeler te passen. Cuevas rent richting de bal. Cuevas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yeşne de bal. Yeşne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Nicolae speelt de bal door. Ganusauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganusauskas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yeşne de bal. Yeşne schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Pogba 81%, Khalil Gibran 19%.
Los Pogba - Khalil Gibran 0:7