Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 23:30
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: SGLC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34414
SGLC Flaite`s United
442a Tactiek Matador_Toupuria
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
48.8 gemiddelde waardering 61.9
good Schieten excellent
good Passen outstanding
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Sandoval passt de bal met de wreef. Bertin is nu in balbezit. Arriagada verovert de bal door een tackle van achteren. Arriagada schiet op doel. Prats probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Flaite`s United 0:1

5e minuut.
Keegan geeft een hoge lob. Zelenogorski rent richting de bal. Arriagada onderschept slim de pass. Arriagada schiet op doel. Prats maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Flaite`s United 0:2

7e minuut.
Keegan passt de bal in één keer door. Arriagada heeft problemen om de bal te vangen. Zelenogorski maakt een afschuwelijke overtreding. Arriagada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arriagada wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Tzanidakis is nu in balbezit. Arriagada verovert de bal door een tackle van achteren. Zelenogorski probeert naar een medespeler te passen. Arriagada rent richting de bal. Arriagada draait met de bal, schiet en ... Prats kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Keegan met een sublieme pass. Hadačka rent richting de bal. Hadačka probeert naar een medespeler te passen. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Hadačka is nu in balbezit. Hadačka geeft de bal voor. Arriagada maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Flaite`s United 0:3

19e minuut.
Eszterházi rent richting de bal. Eszterházi passt de bal zonder na te denken. Saviola rent richting de bal. Arriagada verovert de bal door een tackle van achteren. Arriagada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Zub speelt de bal door. Hadačka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadačka speelt de bal door. Arriagada is nu in balbezit. Arriagada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Keegan passt de bal met de wreef. Daar is Hadačka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadačka geeft een hoge lob. Daar is Arriagada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arriagada schiet op doel. Prats verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Eszterházi verovert de bal door een tackle van achteren. Eszterházi probeert naar een medespeler te passen. Keegan probeert naar een medespeler te passen. Arriagada rent richting de bal. Arriagada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kıratlı rent richting de bal. Kıratlı geeft een lange en hoge pass. Lavanderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada verovert de bal door een tackle van achteren. Arriagada haalt uit met een fantastische trap. Prats kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Eszterházi met een snelle inworp. Keegan probeert naar een medespeler te passen. Eszterházi rent richting de bal. Eszterházi geeft een lange en hoge pass. Arriagada krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SGLC - Flaite`s United 0:4

42e minuut.
Hadačka geeft een lange en hoge pass. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelenogorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelenogorski passt de bal met de wreef. Eszterházi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 71%, Flaite`s United 29%.
SGLC - Flaite`s United 0:4

46e minuut.
Xudayarov komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kıratlı verovert de bal door een tackle van achteren. Kıratlı geeft een lange en hoge pass. Arriagada kopt de bal weg. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Lavanderos is nu in balbezit. Eszterházi verovert de bal door een tackle van achteren. Eszterházi speelt de bal door. Arriagada rent richting de bal. Arriagada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Xudayarov met een sublieme pass. Klungelig pakt Keegan de bal. Keegan passt de bal in één keer door. Arriagada is nu in balbezit. Arriagada draait met de bal, schiet en ... Prats bokst de bal weg.

67e minuut.
Inworp. Eszterházi met een snelle inworp. Keegan probeert naar een medespeler te passen. Eszterházi rent richting de bal. Eszterházi geeft de bal voor. Prats probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Xudayarov passt de bal zonder na te denken. Keegan is nu in balbezit. Keegan passt de bal zonder na te denken. Arriagada is nu in balbezit. Arriagada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Złotopolski kopt de bal weg. Daar is Saviola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada is nu in balbezit. Arriagada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Xudayarov geeft de bal voor. Arriagada heeft problemen om de bal te vangen. Zelenogorski is nu in balbezit. Arriagada onderschept slim de pass. Arriagada haalt uit met een fantastische trap. Prats kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGLC 74%, Flaite`s United 26%.
SGLC - Flaite`s United 0:4