Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 23:30
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: TSV FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4300
TSV FC Querubinos
R Tactiek 532 iz
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 36
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
34.8 gemiddelde waardering 56
matig Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Bajek geeft een lange en hoge pass. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarone maakt een afschuwelijke overtreding. Samarone krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Kolečák met de inworp. Radman geeft een hoge lob. Rosado rent richting de bal. Rosado draait met de bal, schiet en ... Gurău probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Querubinos 0:1

5e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Bobadilla maakt een afschuwelijke overtreding. Bobadilla krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Klungelig pakt Robin de bal. Radman is nu in balbezit. Radman passt de bal in één keer door. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Arabide speelt de bal door. Mion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mion passt de bal zonder na te denken. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Querubinos 0:2

7e minuut.
Zygmuntowicz rent richting de bal. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini begaat een overtreding. Rosado raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rosado kan niet meer verder spelen. Suttie komt het veld opgelopen. Radman wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Suttie rent richting de bal. Luna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suttie raakt geblesseerd tijdens het duel. Radman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zygmuntowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mion rent richting de bal. Mion geeft een lange en hoge pass. Suttie rent richting de bal. Suttie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Querubinos 0:3

14e minuut.
Luna probeert de bal met de borst te controleren. Luna speelt de bal door. Bobadilla rent richting de bal. Zygmuntowicz onderschept slim de pass. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Radman probeert naar een medespeler te passen. Kolečák probeert naar een medespeler te passen. Suttie is nu in balbezit. Suttie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Querubinos 0:4

20e minuut.
Buonaiuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquera verovert de bal door een tackle van achteren. Mosquera passt de bal met de wreef. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Gurău probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suttie bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Querubinos 0:5

23e minuut.
Suttie rent richting de bal. Suttie passt de bal in één keer door. Sagáth rent richting de bal. Zygmuntowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suttie is nu in balbezit. Suttie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Querubinos 0:6

32e minuut.
Kolečák speelt de bal door. Klungelig pakt Bajek de bal. Bajek geeft een hoge lob. Suttie rent richting de bal. Suttie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mion verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lorenzini. Mion is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suttie probeert de bal met de borst te controleren. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Querubinos 0:7

40e minuut.
Mion onderschept slim de pass. Mion geeft de bal voor. Suttie rent richting de bal. Suttie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Querubinos 0:8

43e minuut.
Kolečák passt de bal in één keer door. Mion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mion speelt de bal door. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Querubinos 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV FC 62%, Querubinos 38%.
TSV FC - Querubinos 0:9

51e minuut.
Radman passt de bal in één keer door. Kolečák is nu in balbezit. Kolečák passt de bal zonder na te denken. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Samarone geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radman rent richting de bal. Radman geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mion is nu in balbezit. Mion probeert naar een medespeler te passen. Suttie bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Gurău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Kolečák rent richting de bal. Kolečák geeft een hoge lob. Suttie kopt de bal weg. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Querubinos 0:10

63e minuut.
Mosquera is nu in balbezit. Mosquera geeft een hoge lob. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Querubinos 0:11

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolečák met een snelle inworp. Radman probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sagáth bereikt de bal nog maar net als eerste. Mion verovert de bal door een tackle van achteren. Mion probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suttie bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Querubinos 0:12

71e minuut.
Radman bereikt de bal nog maar net als eerste. Radman passt de bal in één keer door. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz schiet op doel. Gurău probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Querubinos 0:13

72e minuut.
Radman speelt de bal door. Kolečák rent richting de bal. Kolečák passt de bal in één keer door. Suttie is nu in balbezit. Suttie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mion probeert naar een medespeler te passen. Daar is Samarone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bobadilla is nu in balbezit. Mion onderschept slim de pass. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mion is nu in balbezit. Mion draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Radman speelt de bal door. Daar is Mion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mion probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. Gurău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suttie rent richting de bal. Suttie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lamatrice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamatrice onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kolečák zal de hoekschop nemen. Zygmuntowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Gurău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV FC 64%, Querubinos 36%.
TSV FC - Querubinos 0:13