Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 23:30
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: Grimm CD Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5400
Grimm CD Hololive FC
Attack Tactiek Miko
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.5 gemiddelde waardering 50.8
goed Schieten zeer goed
matig Passen solide
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Cutiño onderschept slim de pass. Cutiño passt de bal zonder na te denken. Scutaru rent richting de bal. Scutaru draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gherea de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Hololive FC 0:1

9e minuut.
Poli geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Baquero de bal onder controle te krijgen. Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Bustos kopt de bal weg. Shapira controleert de bal met de borst. Lucero probeert naar een medespeler te passen. Scutaru rent richting de bal. Scutaru probeert naar een medespeler te passen. Forbes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scutaru rent richting de bal. Scutaru haalt uit met een fantastische trap. Forbes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Hololive FC 0:2

18e minuut.
Morávek speelt de bal door. Strzykalski is nu in balbezit. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde geeft een lange en hoge pass. Scutaru springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Baquero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elgueta met de inworp. Scutaru is nu in balbezit. Scutaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Elgueta controleert de bal met de borst. Elgueta geeft de bal voor. Scutaru kopt de bal weg. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Klungelig pakt Flohbach de bal. Morávek onderschept slim de pass. Conde rent richting de bal. Scutaru onderschept slim de pass. Scutaru schiet op doel. Forbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Hololive FC 0:3

41e minuut.
Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Flohbach rent richting de bal. Cutiño verovert de bal door een tackle van achteren. Cutiño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Hololive FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimm CD 64%, Hololive FC 36%.
Grimm CD - Hololive FC 0:4

47e minuut.
Rasmussen met een sublieme pass. Morávek heeft problemen om de bal te vangen. Balloni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bustos de bal. Bustos schiet op doel. Truşcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Truşcă met een sublieme pass. Flohbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzykalski begaat een overtreding. Strzykalski krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Elgueta rent richting de bal. Elgueta geeft een hoge lob. Flohbach heeft problemen om de bal te vangen. Cutiño rent richting de bal. Cutiño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Hololive FC 0:5

53e minuut.
Forbes trapt de bal weg van het doel. Strzykalski kopt de bal weg. Klungelig pakt Gherea de bal. Cutiño rent richting de bal. Cutiño draait met de bal, schiet en ... Forbes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Flohbach begaat een overtreding. Cutiño raakt geblesseerd tijdens het duel. Strzykalski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Scutaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Hololive FC 0:6

65e minuut.
Inworp. Morávek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elgueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Elgueta geeft een hoge lob. Cutiño springt en kopt de bal. Forbes bokst de bal weg. Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Hololive FC 0:7

70e minuut.
Lucero geeft een lange en hoge pass. Elgueta rent richting de bal. Elgueta probeert naar een medespeler te passen. Cutiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cutiño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Elgueta onderschept slim de pass. Elgueta met een sublieme pass. Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru draait met de bal, schiet en ... Forbes probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Cutiño is nu in balbezit. Cutiño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grimm CD - Hololive FC 0:8

88e minuut.
Bernacki heeft problemen om de bal te vangen. Morávek rent richting de bal. Morávek probeert naar een medespeler te passen. Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grimm CD 66%, Hololive FC 34%.
Grimm CD - Hololive FC 0:8