Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 23:30
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: La Caja
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12678
Clonazepam F_C Bayern München
clotiazepam Tactiek 5122AJ
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 43.7
poor Schieten excellent
good Passen average
poor Verdedigen average


6e minuut.
Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raquítico bereikt de bal nog maar net als eerste. Raquítico passt de bal zonder na te denken. Juručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juručić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Savvopoulos passt de bal in één keer door. Ucchino rent richting de bal. Ucchino geeft een hoge lob. Juručić is nu in balbezit. Juručić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - F_C Bayern München 0:1

14e minuut.
Raquítico verovert de bal door een tackle van achteren. Raquítico met een sublieme pass. Juručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juručić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Botsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Botsaris passt de bal in één keer door. Juručić met een sublieme pass. Daar is Raquítico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raquítico schiet op doel. Escobedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Juručić rent richting de bal. Juručić passt de bal met de wreef. Raquítico heeft problemen om de bal te vangen. Raquítico draait met de bal, schiet en ... Escobedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - F_C Bayern München 0:2

30e minuut.
Rousseaux is nu in balbezit. Rousseaux geeft de bal voor. Juručić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Ucchino de bal. Ucchino met een sublieme pass. Juručić is nu in balbezit. Juručić draait met de bal, schiet en ... Escobedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clonazepam 48%, F_C Bayern München 52%.
Clonazepam - F_C Bayern München 0:2

48e minuut.
Ucchino is nu in balbezit. Ucchino passt de bal in één keer door. Raquítico rent richting de bal. Raquítico draait met de bal, schiet en ... Botsaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - F_C Bayern München 0:3

49e minuut.
Inworp. Ucchino met de inworp. Tabaszewski is nu in balbezit. Tabaszewski geeft een lange en hoge pass. Juručić springt en kopt de bal. Escobedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - F_C Bayern München 0:4

53e minuut.
Ucchino met de inworp. Tabaszewski rent richting de bal. Tabaszewski passt de bal in één keer door. Raquítico heeft problemen om de bal te vangen. Raquítico draait met de bal, schiet en ... Escobedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Solomovici verovert de bal door een tackle van achteren. Kieszczyński begaat een overtreding. Solomovici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Savvopoulos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Raquítico is nu in balbezit. Raquítico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pitek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pinheiro komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pećanac passt de bal met de wreef. Juručić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juručić passt de bal zonder na te denken. Raquítico heeft problemen om de bal te vangen. Raquítico schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Madarász rent richting de bal. Pinheiro onderschept slim de pass. Pinheiro geeft een hoge lob. Raquítico is nu in balbezit. Raquítico haalt uit met een fantastische trap. Escobedo bokst de bal weg.

78e minuut.
Camara onderschept slim de pass. Camara geeft een lange en hoge pass. Paillaqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raquítico onderschept slim de pass. Raquítico haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Madarász rent richting de bal. Pinheiro onderschept slim de pass. Pinheiro geeft een lange en hoge pass. Raquítico controleert de bal met de borst. Raquítico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Savvopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raquítico bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paillaqueo. Raquítico is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juručić komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clonazepam 50%, F_C Bayern München 50%.
Clonazepam - F_C Bayern München 0:4