Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 23:30
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: The Blues
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3100
Poetry Blues FC. Autistas FC
442 Tactiek 5-3-2A
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
26.7 gemiddelde waardering 51.4
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski passt de bal met de wreef. Tamara is nu in balbezit. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Autistas FC 0:1

5e minuut.
Palomera rent richting de bal. Ntailakis verovert de bal door een tackle van achteren. Ntailakis met een sublieme pass. Tamara is nu in balbezit. Tamara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Ntailakis probeert naar een medespeler te passen. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski heeft problemen om de bal te vangen. Siewierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Autistas FC 0:2

10e minuut.
Tamara probeert de bal met de borst te controleren. Tamara met een sublieme pass. Urbina onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ntailakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urbina controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Autistas FC 0:3

16e minuut.
van Rhijn trapt de bal weg van het doel. Lysser kopt de bal weg. Ntailakis is nu in balbezit. Ntailakis geeft een hoge lob. Tamara maakt een snoekduik en kopt de bal. van Rhijn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Klungelig pakt Siewierski de bal. Tamara rent richting de bal. Solís is nu in balbezit. Tamara verovert de bal door een tackle van achteren. Tamara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Céspedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Céspedes geeft een lange en hoge pass. Siewierski kopt de bal weg. Tamara is nu in balbezit. Tamara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Céspedes probeert naar een medespeler te passen. Lysser is nu in balbezit. Lysser passt de bal zonder na te denken. Tamara is nu in balbezit. Tamara draait met de bal, schiet en ... van Rhijn bokst de bal weg.

37e minuut.
Klungelig pakt Palomera de bal. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Urbina de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Autistas FC 0:4

39e minuut.
Parraguez speelt de bal door. Céspedes rent richting de bal. Céspedes geeft een hoge lob. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poetry Blues FC. 77%, Autistas FC 23%.
Poetry Blues FC. - Autistas FC 0:4

51e minuut.
Parot onderschept slim de pass. Lemus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macavei. Lemus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cornez wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Del Angel trapt de bal weg. Lysser kopt de bal weg. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tamara is nu in balbezit. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara verovert de bal door een tackle van achteren. Tamara geeft de bal voor. Siewierski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Autistas FC 0:5

60e minuut.
Céspedes met een sublieme pass. Sobrino Sáez is nu in balbezit. Sobrino Sáez geeft een hoge lob. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Autistas FC 0:6

62e minuut.
Cornez met een sublieme pass. Lysser is nu in balbezit. Lysser geeft een lange en hoge pass. Tamara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Autistas FC 0:7

65e minuut.
Tamara onderschept slim de pass. Tamara met een sublieme pass. Siewierski rent richting de bal. Siewierski haalt uit met een fantastische trap. van Rhijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Autistas FC 0:8

66e minuut.
Iter met een sublieme pass. Céspedes geeft een lange en hoge pass. Siewierski rent richting de bal. Siewierski haalt uit met een fantastische trap. van Rhijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Autistas FC 0:9

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lysser geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siewierski rent richting de bal. Siewierski schiet op doel. van Rhijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Autistas FC 0:10

75e minuut.
Parot bereikt de bal nog maar net als eerste. Parot probeert naar een medespeler te passen. Palomera rent richting de bal. Siewierski rent richting de bal. Siewierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Scânteianu passt de bal in één keer door. Ntailakis probeert naar een medespeler te passen. Urbina rent richting de bal. Siewierski onderschept slim de pass. Siewierski schiet op doel. van Rhijn bokst de bal weg. Tamara rent richting de bal. Tamara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Autistas FC 0:11

82e minuut.
Céspedes verovert de bal door een tackle van achteren. Lysser speelt de bal door. Klungelig pakt Siewierski de bal. Siewierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Autistas FC 0:12

82e minuut.
Daar is Tamara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valderrama onderschept slim de pass. Valderrama passt de bal met de wreef. Siewierski rent richting de bal. Siewierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Autistas FC 0:13

85e minuut.
Ntailakis is nu in balbezit. Ntailakis passt de bal met de wreef. Daar is Siewierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siewierski haalt uit met een fantastische trap. van Rhijn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Autistas FC 0:14

90e minuut.
Lysser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ntailakis geeft een lange en hoge pass. Siewierski rent richting de bal. Siewierski schiet op doel. Urbina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tamara is nu in balbezit. Tamara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poetry Blues FC. 73%, Autistas FC 27%.
Poetry Blues FC. - Autistas FC 0:14