Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newport County FC The Hurlanders
jebaclegie Tactiek new tatic
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 44.7
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


7e minuut.
Guyt probeert naar een medespeler te passen. Moreno is nu in balbezit. Moreno passt de bal zonder na te denken. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Minciună is nu in balbezit. Acheampong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Minciună raakt geblesseerd tijdens het duel. Baniček met een snel genomen vrije trap. Istvan rent richting de bal. Istvan draait met de bal, schiet en ... Canindé bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Istvan de bal. Istvan met een sublieme pass. Baniček bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt schiet op doel. Canindé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minciună rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newport County FC - The Hurlanders 0:1

40e minuut.
Baniček rent richting de bal. Pace-Asciak onderschept slim de pass. Pace-Asciak speelt de bal door. Mongiusti is nu in balbezit. Mongiusti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Newport County FC - The Hurlanders 1:1

41e minuut.
D`Heer speelt de bal door. Mongiusti is nu in balbezit. Buete tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mongiusti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wisłocki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt rent richting de bal. Bannister bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyt verovert de bal door een tackle van achteren. Guyt draait met de bal, schiet en ... Canindé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moreno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Istvan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniček is nu in balbezit. Baniček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newport County FC 77%, The Hurlanders 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Newport County FC - The Hurlanders 1:1

52e minuut.
Guyt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spirin komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Spirin passt de bal in één keer door. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno geeft de bal voor. Baniček kopt de bal weg. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Spirin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mongiusti verovert de bal door een tackle van achteren. Buete begaat een overtreding. Mongiusti moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mongiusti kan niet meer verder spelen. Segalen komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Spirin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spirin passt de bal in één keer door. Bannister bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună onderschept slim de pass. Minciună schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Buete kopt de bal weg. Bannister probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minciună is nu in balbezit. Minciună schiet op doel. Canindé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newport County FC - The Hurlanders 1:2

74e minuut.
Palazzi rent richting de bal. Palazzi geeft een hoge lob. Minciună kopt de bal weg. Istvan is nu in balbezit. Istvan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună haalt uit met een fantastische trap. Canindé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newport County FC - The Hurlanders 1:3

79e minuut.
Iglesias geeft een lange en hoge pass. Branco is nu in balbezit. Minciună onderschept slim de pass. Minciună draait met de bal, schiet en ... Canindé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newport County FC - The Hurlanders 1:4

83e minuut.
Buete bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirin bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalen bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirin verovert de bal door een tackle van achteren. Spirin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Canindé trapt de bal weg van het doel. Buete kopt de bal weg. Daar is Segalen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniček is nu in balbezit. Baniček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Buete is nu in balbezit. Buete geeft een lange en hoge pass. Minciună is nu in balbezit. Minciună schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newport County FC - The Hurlanders 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newport County FC 73%, The Hurlanders 27%.
Newport County FC - The Hurlanders 1:5