Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chuzwazzas Bull & Tower Grsvesend
Normal Tactiek 442dnormal1a
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 35.8
poor Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Marcelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klama verovert de bal door een tackle van achteren. Klama probeert naar een medespeler te passen. Abegglen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abegglen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuzwazzas - Bull & Tower Grsvesend 0:1

23e minuut.
Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez Márquez onderschept slim de pass. Fowler begaat een overtreding. Fowler krijgt een gele kaart. Menéndez Márquez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klama zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Goodwin heeft problemen om de bal te vangen. Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuzwazzas - Bull & Tower Grsvesend 0:2

29e minuut.
Abegglen is nu in balbezit. Fowler rent richting de bal. Abegglen verovert de bal door een tackle van achteren. Defoe rent richting de bal. Defoe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Abegglen geeft een lange en hoge pass. Goodwin heeft problemen om de bal te vangen. Joe Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe onderschept slim de pass. Defoe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuzwazzas 70%, Bull & Tower Grsvesend 30%.
Chuzwazzas - Bull & Tower Grsvesend 0:2

47e minuut.
Yoder heeft problemen om de bal te vangen. Alves rent richting de bal. Alves geeft de bal voor. Defoe is nu in balbezit. Defoe schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Joe Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Abegglen verovert de bal door een tackle van achteren. Abegglen met een sublieme pass. Defoe is nu in balbezit. Defoe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Defoe heeft problemen om de bal te vangen. Yoder onderschept slim de pass. Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuzwazzas - Bull & Tower Grsvesend 0:3

61e minuut.
Klama verovert de bal door een tackle van achteren. Menéndez Márquez rent richting de bal. Menéndez Márquez passt de bal zonder na te denken. Abegglen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abegglen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuzwazzas - Bull & Tower Grsvesend 0:4

69e minuut.
Abegglen verovert de bal door een tackle van achteren. Abegglen speelt de bal door. Joe Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe onderschept slim de pass. Defoe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuzwazzas - Bull & Tower Grsvesend 0:5

76e minuut.
Daar is Fowler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yoder is nu in balbezit. Alves onderschept slim de pass. Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuzwazzas - Bull & Tower Grsvesend 0:6

82e minuut.
Yoder bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoder geeft de bal voor. Klama speelt de bal door. Defoe is nu in balbezit. Defoe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuzwazzas 76%, Bull & Tower Grsvesend 24%.
Chuzwazzas - Bull & Tower Grsvesend 0:6