Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:25
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: The Pack Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2896
The Pack FC Moroos
Normal Tactiek v1
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 46.6
weak Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Wilshere geeft de bal voor. Matkevich kopt de bal weg. Klungelig pakt Crooks de bal. Işıklar is nu in balbezit. Işıklar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dołęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dołęga probeert naar een medespeler te passen. Raig is nu in balbezit. Kadastu rent richting de bal. Kadastu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Raig is nu in balbezit. Işıklar probeert naar een medespeler te passen. Kadastu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadastu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Chris Waddle kopt de bal weg. Hollywood probeert de bal met de borst te controleren. Hollywood passt de bal in één keer door. Raig rent richting de bal. Raig draait met de bal, schiet en ... Careca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - FC Moroos 0:1

22e minuut.
Dołęga geeft een lange en hoge pass. Wright-Phillips rent richting de bal. Raig onderschept slim de pass. Raig draait met de bal, schiet en ... Crooks probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - FC Moroos 0:2

24e minuut.
Dołęga onderschept slim de pass. Dołęga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kadastu de bal. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Doeltrap. Careca trapt de bal weg. Işıklar kopt de bal weg. Klungelig pakt Kadastu de bal. Kadastu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Kadastu kopt de bal weg. Klungelig pakt Raig de bal. Işıklar met een sublieme pass. Kadastu is nu in balbezit. Kadastu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dołęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dołęga geeft een lange en hoge pass. Kadastu rent richting de bal. Kadastu schiet op doel. Careca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - FC Moroos 0:3

34e minuut.
Wright-Phillips kopt de bal weg. Hollywood rent richting de bal. Işıklar probeert naar een medespeler te passen. Kadastu is nu in balbezit. Kadastu draait met de bal, schiet en ... Careca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - FC Moroos 0:4

42e minuut.
Wilshere geeft een hoge lob. Inworp. Szymanek met een snelle inworp. Kadastu is nu in balbezit. Kadastu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Careca trapt de bal weg. Işıklar kopt de bal weg. Crooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig onderschept slim de pass. Raig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - FC Moroos 0:5

45e minuut.
Klungelig pakt Farah de bal. Kadastu rent richting de bal. Kadastu geeft een hoge lob. Raig is nu in balbezit. Raig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pack 73%, FC Moroos 27%.
The Pack - FC Moroos 0:5

51e minuut.
Doeltrap. Careca trapt de bal weg. Szymanek kopt de bal weg. Kadastu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadastu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Işıklar bereikt de bal nog maar net als eerste. Işıklar met een sublieme pass. Kadastu rent richting de bal. Işıklar is nu in balbezit. Işıklar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hollywood rent richting de bal. Roоney onderschept slim de pass. Roоney probeert naar een medespeler te passen. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Işıklar rent richting de bal. Işıklar passt de bal in één keer door. Dołęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dołęga geeft een lange en hoge pass. Szymanek kopt de bal weg. Careca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Wilshere geeft een hoge lob. Szymanek kopt de bal weg. Silva is nu in balbezit. Kadastu onderschept slim de pass. Kadastu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Raig bereikt de bal nog maar net als eerste. Raig schiet op doel. Careca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Hollywood rent richting de bal. Hollywood met een sublieme pass. Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadastu onderschept slim de pass. Kadastu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Işıklar geeft een hoge lob. Dołęga kopt de bal weg. Işıklar probeert naar een medespeler te passen. Kadastu is nu in balbezit. Kadastu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pack 72%, FC Moroos 28%.
The Pack - FC Moroos 0:5