Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buckhurst Tyrants St.Paulie.Gasgoine
424 Tactiek 352
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 50
matig Schieten uitstekend
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Carren onderschept slim de pass. Milczarek rent richting de bal. Carren verovert de bal door een tackle van achteren. Chardon is nu in balbezit. Chardon draait met de bal, schiet en ... Telese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kluivert kopt de bal weg. MacBeath kan de bal niet met de borst controleren. Carren is nu in balbezit. MacBeath is nu in balbezit. MacBeath draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Constable speelt de bal door. Gwiazdowski probeert naar een medespeler te passen. Chardon geeft de bal voor. MacBeath is nu in balbezit. MacBeath schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Chardon is nu in balbezit. Carren is nu in balbezit. Carren met een sublieme pass. MacBeath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buckhurst Tyrants - St.Paulie.Gasgoine 0:1

39e minuut.
Constable bereikt de bal nog maar net als eerste. Důras onderschept slim de pass. Důras passt de bal in één keer door. Russell rent richting de bal. Russell draait met de bal, schiet en ... Bailey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Telese trapt de bal weg van het doel. Constable is nu in balbezit. Constable passt de bal zonder na te denken. Chardon is nu in balbezit. Chardon draait met de bal, schiet en ... Telese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buckhurst Tyrants 63%, St.Paulie.Gasgoine 37%.
Buckhurst Tyrants - St.Paulie.Gasgoine 0:1

47e minuut.
Gwiazdowski speelt de bal door. McConnell rent richting de bal. Haley begaat een overtreding. McConnell raakt geblesseerd tijdens het duel. Roofe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gwiazdowski rent richting de bal. Milczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chardon rent richting de bal. Chardon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski probeert naar een medespeler te passen. Carren speelt de bal door. MacBeath is nu in balbezit. MacBeath schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Carren rent richting de bal. Carren geeft de bal voor. Chardon is nu in balbezit. Chardon schiet op doel. Telese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buckhurst Tyrants - St.Paulie.Gasgoine 0:2

63e minuut.
Milczarek rent richting de bal. Zaha verovert de bal door een tackle van achteren. Zaha probeert naar een medespeler te passen. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon schiet op doel. Łuczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gwiazdowski is nu in balbezit. Gwiazdowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Styn geeft een lange en hoge pass. Gwiazdowski is nu in balbezit. Del Valle maakt een afschuwelijke overtreding. Del Valle is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Gwiazdowski is nu in balbezit. Gwiazdowski geeft een lange en hoge pass. Łuczyński heeft problemen om de bal te vangen. MacBeath rent richting de bal. MacBeath haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Åsheim trapt de bal weg. Chardon kopt de bal weg. MacBeath is nu in balbezit. MacBeath schiet op doel. Telese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacBeath rent richting de bal. MacBeath haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Styn de bal onder controle te krijgen. Telese bokst de bal weg. MacBeath rent richting de bal. MacBeath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buckhurst Tyrants - St.Paulie.Gasgoine 0:3

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Telese niet meer kan verder spelen. Fowler komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Milczarek passt de bal met de wreef. Gwiazdowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nolan. Nolan krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Zaha rent richting de bal. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski passt de bal zonder na te denken. Chardon is nu in balbezit. Chardon geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon passt de bal in één keer door. MacBeath is nu in balbezit. MacBeath draait met de bal, schiet en ... Fowler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buckhurst Tyrants - St.Paulie.Gasgoine 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buckhurst Tyrants 80%, St.Paulie.Gasgoine 20%.
Buckhurst Tyrants - St.Paulie.Gasgoine 0:4